ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βγενόπουλος:"Να δώσει εξηγήσεις"

Βγενόπουλος:"Να δώσει εξηγήσεις"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ζητάει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να δώσει το παρών στην επικείμενη Γ.Σ. με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί!

Ο "Mr MIG" εξέφρασε τις αντιρρήσεις του αναφορικά με την πρόθεση του "Τζίγγερ" να μην παραστεί στην κρίσιμη Γ.Σ. της 8ης Μαϊου.

«Δεν πρόκειται να πάει στη ΓΣ και δεν έχει να δώσει καμία εξήγηση» διαρρέουν κύκλοι του Γιάννη Βαρδινογιάννη γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο τελευταίος μιλώντας στους συνεργάτες του τόνισε από την πλευρά του πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πρέπει να λογοδοτήσει ακόμα και αν η Γ.Σ. γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

«Η παρουσία του στη Γενική Συνέλευση των μετόχων είναι η επιβεβλημένη θεσμική διαδικασία της λογοδοσίας. Αν θέλει να μην παρίστανται δημοσιογράφοι, συμφωνώ.

Αν θέλει να γίνει σε μυστική τοποθεσία της επιλογής του για να μην υπάρχουν φίλαθλοι απ΄έξω και πάλι συμφωνώ. Όμως πρέπει να λογοδοτήσει.

Δεν δέχεται κατ΄ιδίαν συνάντηση, δεν δέχεται συνάντηση με ομάδα μετόχων, δεν δέχεται να παραστεί στη Γενική Συνέλευση και στέλνει εξώδικο ζητώντας μου να του ζητήσω να λογοδοτήσει!

Να λογοδοτήσει που και πως; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;»τόνιζε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ