ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βελτίωση επιθετικά, υποφέρει στην άμυνα

Βελτίωση επιθετικά, υποφέρει στην άμυνα
Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός στα τρία πιο δυνατά φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει δείξει βελτίωση στην επίθεση, αλλά αμυντικά παρουσιάζεται ανέτοιμος.

Το 5ο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού έκρυβε καλές και κακές στιγμές για τους πράσινους, που όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου, χρειάζονται άμεσα πέντε μεταγραφές (οι τέσσερις βασικοί).

Κοιτώντας προσεκτικά και τα πέντε παιχνίδια παρατηρούμε πως ο Παναθηναϊκός δείχνει σημάδια βελτίωσης στον επιθετικό τομέα, όμως αμυντικά το πρόβλημα παραμένει και ίσως χειροτερεύει.

Τα πέντε παιχνίδια ήταν απέναντι σε Χέδερλαντ, Ανόρθωση, Γάνδη, Ηρακλή Ψαχνών και Ελάζιγκσπορ. Αφήνουμε στην άκρη την Χέδερλαντ και τον Ηρακλή, καθώς πρόκειται για ομάδες πολύ χαμηλού αγωνιστικού επιπέδου, και επικεντρωνόμαστε στις τρεις άλλες.

Παναθηναϊκός-Ανόρθωση 0-2

Μετά την εντυπωσιακή νίκη με 6-1 επί της Χέδερλαντ, οι πράσινοι έχασαν με κάτω τα χέρια από την Κυπριακή ομάδα, έχοντας πολλά προβλήματα σε επίθεση και άμυνα.

Παναθηναϊκός - Γάνδη 1-2

Σαφώς βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όμως υπήρξαν και διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα που θα μπορούσε η Γάνδη να ξεφύγει στο σκορ (ειδικά προς το τέλος).

Παναθηναϊκός - Ελάζιγκσπορ 4-4

Το παιχνίδι της Τετάρτης ήταν ένα καλό μάθημα για τους νεαρούς παίκτες του "τριφυλλιού". Προηγήθηκαν με 2-0, βρέθηκαν να χάνουν με 3-4, όμως στο τέλος ισοφάρισαν.

Συμπέρασμα...

Όπως παρατηρούμε από το σκορ και μόνο, ο Παναθηναϊκός βελτίωσε σημαντικά την παραγωγικότητα του. Συνολικά σε αυτά τα τρία ανταγωνιστικά παιχνίδια πέτυχε πέντε γκολ.

Αμυντικά, ωστόσο, οι πράσινοι δέχθηκαν οκτώ γκολ τα τέσσερα εκ των οποίων στο τελευταίο παιχνίδι έχοντας διαθέσιμους όλους τους παίκτες.

Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει τον στόπερ ηγέτη που δίπλα του θα βελτιωθούν και οι νεαροί Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, όμως ίσως ο ένας έμπειρος αμυντικός να μην είναι τελικά αρκετός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ