ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βελτιωμένη η πρόταση Γόντικα σε Νίνη

Βελτιωμένη η πρόταση Γόντικα σε Νίνη
INTIME SPORTS

Στην νέα συνάντηση του Γόντικα με τον εκπρόσωπο του Νίνη έγινε βελτιωμένη πρόταση στον διεθνή μέσο που δεσμεύθηκε να απαντήσει σύντομα. Θέλει Ιταλία ο παίκτης. Δείτε την πρόταση.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η αναμενόμενη συνάντηση του προέδρου Δημήτρη Γόντικα με τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Νίνη, Γιώργο Παθιακάκη.

Η πλευρά του παίχτη δεσμεύθηκε να απαντήσει σύντομα στην βελτιωμένη πρόταση του "τριφυλλιού" για ανανέωση για τα επόμενα τρία χρόνια, κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο αφού ο διεθνής μέσος έχει στόχο να αγωνιστεί στην Serie A.

Πληροφορίες, από το ραντεβού των δύο πλευρών αναφέρουν πως η πρόταση για τον διεθνή μέσο είναι για τρία χρόνια ανανέωση με ετήσιες αποδοχές αυξημένες σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή για λίγα χρήματα.

Τα χρήματα είναι πάγια 430.000 ευρώ. Αυτά με μπόνους τόσο επίτευξης στόχων αλλά και συμμετοχών του διεθνή άσου θα φτάνουν συνολικά τις 600.000 ευρώ.

Περιμένει ιδιοκτησιακό και "βλέπει" Ιταλία

Η πλευρά του παίκτη δεσμεύτηκε πως θα μελετήσει την πρόταση του "τριφυλλιού" και θα απαντήσει σύντομα στην διοίκηση του Παναθηναϊκού αφού πρόθεση του παίκτη είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό, με τις φήμες να παραμένουν πως το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα θα είναι στην Ιταλία και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η Πάρμα.

Βεβαίως τόσο ο μάνατζερ του παίκτη όσο και ο ίδιος ο "el ninio" θέλουν να κάνουν λίγο υπομονή για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού με την πιθανή αγορά των Σαουδαράβων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ