ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βάζει πλάτη ξανά ο Νίνης

Βάζει πλάτη ξανά ο Νίνης
Νίνης INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης συμφώνησε για νέο διακανονισμό με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δείχνοντας έτσι τη στήριξη του στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση

Ο 22άχρονος άσος μετά από ένα σίριαλ που κράτησε για περισσότερους από πέντε μήνες την περσινή σεζόν, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την Ιταλία και την Πάρμα.

Τα πράγματα στη γειτονική χώρα, ωστόσο, μόνο εύκολα δεν είναι για τον Νίνη, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς πρωταθλήματος (τα περισσότερα ως αλλαγή).

Ο ίδιος συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό (έχει δηλώσει τα αισθήματα το για την ομάδα εξάλλου) και μάλιστα πρόσφατα έβαλε εκ νέου πλάτη στα προβλήματα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε κάνει μία συμφωνία με τον νεαρό άσο για τα δεδουλευμένα που του χρωστούσε, τα οποία δυστυχώς δεν είναι σε θέση να του τα δώσει άμεσα.

Έτσι οι δυο πλευρές ήρθαν σε νέα συμφωνία με σκοπό να πάρει αυτές τις 130.000 ευρώ σε πέντε δόσεις. Τα πρώτα 20 χιλιάρικα θα μπουν στο λογαριασμό του την εβδομάδα που μας έρχεται, ενώ τα υπόλοιπα θα είναι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ