ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασιλαράς: "Δεν πείθουν, ούτε πρόβατα"

Βασιλαράς: "Δεν πείθουν, ούτε πρόβατα"
INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίασε δηκτικά τις προσπάθειες των στελεχών του Ολυμπιακού να παρουσιαστούν ως εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την πρώτη στιγμή, τα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου καταδίκασαν τα όσα συνέβησαν σε βάρος των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι της Κυριακής.

Τα όσα διαδραματίστηκαν σίγουρα αποτέλεσαν εικόνες ντροπής όχι μόνο για τους πράσινους αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια και για να μην φτάνουμε στο άλλο άκρο ήταν εικόνες που δυστυχώς έχουμε δει ξανά σε άλλα γήπεδα και σίγουρα οι διοικούντες τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να μιλούν για ζούγκλα και να ξεχνούν όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Για αυτό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, τοποθετήθηκε για όσα λέγοντας σημειώνοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Γελάνε και τα μικρόφωνα όταν σου κάνουν μαθήματα ήθους και τις παρθένες αυτοί που έχουν καταστρέψει και λεηλατήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για όσα έγιναν και τα καταδικάσαμε υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και μπορείτε να τους δείτε στους καθρέφτες σας.

Τα υπόλοιπα δεν πείθουν ούτε τα πρόβατα. Το ποιος λύσσαξε από το πρωί να μην γίνει ματς, αλλά δεν του έκατσε, το είδε όλη η Ελλάδα. Συλλυπητήρια…".

Βασιλαράς: "Δεν πείθουν, ούτε πρόβατα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ