ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασικός ο Πράνιτς με τους Κροάτες

Βασικός ο Πράνιτς με τους Κροάτες

Ο Ντάνιελ Πράνιτς ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Κροατίας στην αναμέτρηση με την Ιταλία και αγωνίστηκε για 70 λεπτά έχοντας καλή επίδοση. Βασικός στη νίκη της Βοσνίας ο Σπάχιτς.

Βασικός σε ένα ακόμη παιχνίδι της Εθνικής Κροατίας αγωνιζόμενος ως αριστερό μπακ βρέθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο άσος του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στην ισόπαλη αναμέτρηση με την Ιταλία (1-1) έχοντας καλή απόδοση στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο λόγω και ενός τραυματισμού του στην ωμοπλάτη έδειξε να επηρεάζεται.

Ο Πράνιτς όπως και ο Σίλντενφελντ έπαιξαν βασικοί με τον μεν πρώτο να αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και τον δεύτερο ως στόπερ.

Στο πρώτο μέρος ο Πράνιτς ήταν σωστός στα αμυντικά του καθήκοντά ενώ είχε και αρκετά ανεβάσματα βοηθώντας και επιθετικά την ομάδα του.

Λίγο πριν το 60 χτύπησε στον ώμο και μετά τις ιατρικές βοήθειες που δέχτηκε συνέχισε να αγωνίζεται. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως έδειξε να μην είναι τόσο καλός στα αμυντικά του καθήκοντα με τον Καντρέβα να τον περνάει δυο φορές σαν σταματημένο. Ο Κόβατς αποφάσισε να τον αντικαταστήσει στο 72' καθώς πέρασε στην θέση του Βερσάλικο.

Εκπληκτικός ο "Σίφο"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ από την πλευρά του ήταν εκπληκτικός σε όλο το 90λεπτο εκμηδενίζοντας τον Πέλε που ήταν ο επιθετικός των φιλοξενούμενων. Δεν αποκλείεται μάλιστα αν οι Φύσσας, Βόκολος έβλεπαν το συγκεκριμένο φιλικό να τα έβαζαν με τον εαυτό τους που δεν ανέβασαν και άλλο την προσφορά τους στον Κροάτη για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Βασικός και ο Σπάχιτς

Σε ότι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό στόχο των πράσινων για τη θέση του στόπερ, Εμίρ Σπάχιτς, ήταν και αυτός βασικός αγωνιζόμενος στο παιχνίδι της Βοσνίας με το Ισραήλ εντός έδρας.

Οι Βόσνιοι πήραν τη νίκη με 3-1 και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για να προκριθούν στην τελική φάση. Όσο για τον Σπάχιτς έπαιξε σε όλο το ματς έχοντας πολύ καλή παρουσία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ