ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τζιμπρίλ μείνε..."

"Τζιμπρίλ μείνε..."
εκδήλωση Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Τα παιδιά του Ζαννείου Ιδρύματος επισκέφτηκαν την Παιανία και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Τζιμπρίλ Σισέ για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα Μπουμσόνγκ και Λέτο.

Μπορεί μία μεγάλη μερίδα οπαδών να προκαλεί προβλήματα στα γήπεδα με αποτέλεσμα σπουδαίοι αθλητές να επιθυμούν τον αποχώρηση τους από την Ελλάδα, υπάρχει όμως και ένα υγιές κομμάτι το οποίο κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει την κατάσταση.

Η επίσκεψη βέβαια των παιδιών του Ζαννείου Ιδρύματος δεν έγινε με αυτό το σκοπό, όμως τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον Τζιμπρίλ Σισέ.

Τα παιδάκια ηλικίας από 6-18 ετών έφτιαξαν ένα πανό το οποίο έγραφε στα γαλλικά: "Είσαι ένας από εμάς, μείνε με εμάς"! Το γεγονός συγκίνησε αρκετά τον Σισέ που άκουσε τα παιδάκια και τους έδωσε δώρα και αυτόγραφα.

Στη συνέχεια τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ενώ συνομίλησαν και με άλλους ποδοσφαιριστές των πράσινων.

"Τζιμπρίλ μείνε..."
πανό για Σισέ INTIME SPORTS

Τέλος να πούμε πως στην προπόνηση της Πέμπτης Λέτο και Μπουμσόνγκ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ Νίνης και Χριστοδουλόπουλος έλειπαν λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ