ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Tweet από Λέτο με άρωμα επιστροφής στον Παναθηναϊκό!

Tweet από Λέτο με άρωμα επιστροφής στον Παναθηναϊκό!
INTIME SPORTS

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Λέτο να είναι στον δρόμο της επιστροφής στον Παναθηναϊκό ενώ και ο Αργεντινός έκανε ένα tweet το οποίο άναψε φωτιές! Διαβάστε τι συμβαίνει με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός μας και φαίνεται ότι στην περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο η συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει αλλά από την μια πλευρά και ιδίως από την πλευρά του Αργεντινού ο οποίος θα ήθελε να έρθει και πάλι στο τριφύλλι.

Η αλήθεια είναι πως στα μέσα Δεκεμβρίου το θέμα της επιστροφής του Λέτο στον Παναθηναϊκό έπεσε στο τραπέζι και όχι μόνο αυτό αλλά υπήρξαν και κάποιες επαφές για το αν και πως μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Την ίδια ώρα μάλιστα ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τις πρώτες φήμες που κυκλοφόρηρσαν άρχισε να δείχνει την αγάπη του προς τον Αργεντινό και ο Λέτο δεν έκρυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ντυθεί και πάλι στα πράσινα.

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα ήταν έντονες, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πει κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" πως η επιστροφή του τώρα θα ήταν δύσκολη. Ενώ λίγες μέρες αργότερα και ο Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξη του τόνισε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα ιδίως για τώρα.

Το τιτίβισμα και το ιταλικό δημοσίευμα

Η φωτιά αυτή άναψε το μεσημέρι της Κυριακής όπου ο Σεμπαστιάν Λέτο μέσα από το twitter του ανέβασε ένα μήνυμα το οποίο αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Το τιτίβισμα του πιθανότατα αναφέρεται στις ενέργειες που έκαναν μεμονωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του.

Λίγο αργότερα δημοσίευμα από την Ιταλία ήρθε να πάει την υπόθεση ένα βήμα πιο κάτω. Η ιστοσελίδα " itasportpress" τονίζει ότι ο Λέτο μετά από 1,5 χρόνο στην Κατάνια είναι έτοιμος να πει "αντίο" και να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Σεμπαστιάν Λέτο όμως ο Αργεντινός δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Άμεση διάψευση από τον Παναθηναϊκό

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε άμεση διάψευση για το δημοσίευμα και άγνοια για το tweet του Λέτο τονίζοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα, δεν έχει γίνει καμία επαφή και μάλιστα οι άνθρωποι των πράσινων παρέπεμπαν στις δηλώσεις τόσο του Γιάννη Αλαφούζου όσο και στο στις συνεντεύξεις του Γιάννη Αναστασίου.

Άρα όπως όλα δείχνουν τα "όνειρα" του Λέτο για επιστροφή ενδεχομένως θα παραμείνουν όνειρα ιδίως για την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ