ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσεκάρουν παίκτες από Ελλάδα στον Παναθηναϊκό

Τσεκάρουν παίκτες από Ελλάδα στον Παναθηναϊκό
Νταμπίζας Σαραβάκος Αναστασίου INTIME SPORTS

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία των Αναστασίου, Σαραβάκου, Νταμπίζα στο Περιστέρι για το ματς Ατρόμητος - Παναιτωλικός, καθώς οι πράσινοι εξετάζουν περιπτώσεις καλών παικτών από την Ελλάδα που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Εάν μπορούσαμε να πούμε ποια είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα (πάντα βάσει αναλογίας) στην Ελλάδα όσον αφορά το μεταγραφικό της σχεδιασμό, τα τελευταία χρόνια, τότε το μυαλό μας πάει αμέσως σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.

Ο σύλλογος του Περιστερίου φροντίζει και κλείνει σε χρόνο d.t. καλούς παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που μένουν ελεύθεροι, ενώ οι Αρκάδες έχουν μία εξαιρετική συνεργασία με δυο μάνατζερ που τους φέρουν ποδοσφαιριστές από την Ισπανία και την Αργεντινή (Ράγιος, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις).

Η νέα τάξη πραγμάτων εντός του Παναθηναϊκού έχει αναγκάσει τους πράσινους να κατεβάσουν το μπάτζετ στα επίπεδα των δυο ομάδων που προαναφέραμε, κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι πράσινοι, ωστόσο, δεν ακολούθησαν την τακτική Ατρόμητου και Αστέρα τα τελευταία δυο χρόνια, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει από τον Γενάρη.

Η αρχή, λοιπόν, έγινε στο Περιστέρι (σημαδιακό) και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό, με τους Αναστασίου, Νταμπίζα να τσεκάρουν Καραγκούνη και Ιγκλέσιας, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σε λίγους μήνες.

Φυσικά και αυτοί οι δυο παίκτες δεν είναι οι μοναδικοί που παρακολουθούν στον Παναθηναϊκό. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αναμένεται να γίνει έλεγχος κι άλλων περιπτώσεων που μπορούν να κλείσουν με μικρό κόστος και μεγάλη προσφορά στις ομάδες τους.

Τα νέα οικονομικά δεδομένα αναγκάζουν (με την καλή έννοια) τον Παναθηναϊκό να στραφεί και προς την ελληνική αγορά που η αλήθεια είναι πως έχει αξιόλογες προτάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ