ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέκαρε τον Στράντμπεργκ ο Χένρικσεν για τον Παναθηναϊκό

Τσέκαρε τον Στράντμπεργκ ο Χένρικσεν για τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Νορβηγία ο Ρενέ Χένρικσεν βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Τρόντχαιμ για για να δει αγωνιζόμενο τον Στέφαν Στράντμπεργκ ο οποίος αποχώρησε με διάσειση στο 71' της αναμέτρησης με την Λίλεστρομ.

Στο Τρόντχαιμ και την αναμέτρηση της Ρόζενμποργκ με την Λίλεστρομ βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Ρενέ Χένρικσεν σύμφωνα με τα όσα γράφουν δημοσιεύματα από τη Νορβηγία.

Οι Νορβηγοί αναφέρουν πως ο Ρενέ Χένρικσεν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν, βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου έχοντας στραμμένα τα βλέμματα του στον Στέφαν Στράντμπεργκ ο οποίος είναι μια από τις λύσεις που τσεκάρουν οι πράσινοι για τα μετόπισθεν.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόζενμποργκ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι ήταν πολύ καλός στην διάρκεια που αγωνίστηκε αλλά στάθηκε και άτυχος.

Και αυτό γιατί τραυματίστηκε, έπαθε διάσειση, και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο όταν συγκρούστηκε με έναν παίκτη της Λίλεστρομ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ όμως δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Η Ρόζενμποργκ επικράτησε επί της αντιπάλου της με 3-0 με τα γκολ να σημειώνονται όλα στο πρώτο ημίχρονο και ενώ ο Στράντμπεργκ καθοδηγούσε πολύ καλά την άμυνα της ομάδας του μέχρι το λεπτό που αποχώρησε από το γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ