ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέκαρε Λεωφόρο και "Γ. Καλαφάτης" ο γιος του Πιεμπονγκσάντ

ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο γιος του Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ, Πιτ, συνοδευόμενος από τον Νίκο Νταμπίζα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής αρχικά στην Λεωφόρο και εν συνεχεία στο Αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Μια πλήρη εικόνα για όλα θέλουν να έχουν πριν αποχωρήσουν από την Ελλάδα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο γιος του Πιτ. Για αυτό και το Σαββατοκύριακο στην χώρα μας κινείται σε πράσινους ρυθμούς.

Ο γιος του Ταϊλανδού επιχειρηματία μετά το ραντεβού που είχε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Νίκο Νταμπίζα επισκέφτηκε αρχικά την Λεωφόρο προκειμένου να πάρει μια γεύση για το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και εν συνεχεία επισκέφτηκε το "Γ. Καλαφάτης".

Ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ πήγε στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νταμπίζα και ξεναγήθηκε στο Κορωπί από τους Βλάχο και Παπαβασιλείου ενώ τον είδαν και κάποια από τα παιδιά των ακαδημιών που μένουν μόνιμα στο αθλητικό κέντρο και τους οποίους χαιρέτησε.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ να βρεθεί ξανά στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού πριν αναχωρήσει την Δευτέρα μαζί με τον πατέρα του ή κατά τη νέα άφιξη των δυο ανδρών στην Αθήνα.

Η επίσκεψη του και στους δυο χώρους δεν ήταν για αρκετή ώρα καθώς απλά, σε πρώτη φάση, ήθελε να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους δυο χώρους τους οποίους χρησιμοποιεί ο Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ