ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Όλα τελειώνουν σήμερα"

Τσάκας: "Όλα τελειώνουν σήμερα"
INTIME SPORTS

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον πρίγκιπα και εξέφρασε την σιγουριά του ότι μέσα στην μέρα θα έχουν τελειώσει όλα θετικά.

Με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3" o Bλάσης Τσάκας εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά αισιόδοξος λέγοντας ότι όλα θα τελειώσουν οριστικά σήμερα (13/12).

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα πάρει το απόγευμα (λίγο μετά τις 19:00) ένα φάκελο με όλα τα στοιχεία και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Τσάκας.

Επίσης, μίλησε για την διαιτησία στην Ελλάδα, τις σκέψεις του πρίγκιπα και πότε θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά και για τις μεταγραφές των "πρασίνων". Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα τελειώσει σήμερα το deal: " Περιμένουμε να τελειώσει. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι αργά το απόγευμα. Ο κ. Βαρδινογιάννης θα πάρει το απόγευμα ένα φάκελο με όλα τα στοιχεία και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του".

Για τις διαρροές από την πλευρά του Βαρδινογιάννη: " Προσωπικά μου ήταν αδιάφορη η ανακοίνωση. Ούτε με ξάφνιασε, ούτε με αιφνιδίασε. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος. Όλα θα πάνε στον κ. Βαρδινογιάννη σήμερα από εκεί και μετά όλα είναι στο χέρι. Δεν μπορούμε να πάρουμε κανένα πιστόλι, απλά περιμένουμε".

Για το αν υπάρχει άλλος Πρίγκιπας, όπως εννοήθηκε μετά από δήλωση του σε μηνιαίο περιοδικό: " Δεν υπάρχει άλλος. Ότι υπάρχουν… υπάρχουν. Επειδή γνωρίζουμε 5-10 πρέπει να τους κουβαλάμε όλους μαζί;"

Για την απήχηση που έχει το όνομα του Παναθηναϊκού στον αραβικό κόσμο: " Ότι ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή είναι το πιο hot όνομα στην Σαουδική Αραβία είναι γεγονός. Και το οφείλει σε αυτή την κίνηση. Μιλάω πολύ σοβαρά. Αυτό είναι το σύγχρονο marketing. Να πιάνεις τις αγορές. Όταν θες να κάνεις διοίκηση εκεί διαπρέπεις. Όχι σε ανθοδέσμες και περιβόλια, αυτά είναι κατινίστικα".

Για το αν υπάρχουν άλλοι Πρίγκιπες με τον Αλ Σαούντ: " Το έχω πει από την αρχή πως είναι fund".

Για το πότε θα έρθει ο Αλ Σαούντ: " Αν μας απαντήσει αύριο ο κ. Βαρδινογιάννης ότι είμαστε «ΟΚ», τότε εντός 48 ωρών μπορεί να είναι στην Αθήνα. Μας ταιριάζει η περίοδος γιατί είναι και το παιχνίδι εντός με το Αστέρα Τρίπολης. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με τρεις σερί νίκες, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση και το είδαμε στην Νεά Σμύρνη".

Για την διαιτησία που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός: " Η Ελλάδα έχει έναν ποδοσφαιριστή "διαμάντι" και αυτός είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Είναι δυνατόν να μην τον προστατεύουν; Το είδαμε και στον αγώνα με τον Άρη και με τον Πασνιώνιο. Ο αντίπαλος έπρεπε να παίζει στο 20' με εννιά παίκτες. Είναι αναίδεια του κ. Μαρινάκη. Βγαίνουν κύκλοι του και παρακύκλοι του και λένε για το πέναλτι. Ποιο πέναλτι; Αυτό θα το έδινε και ο Κόκκαλης. Ο Ολυμπιακός ξεθάβει παλιές αγαπημένες μεθόδους. Αν δεν ήταν και αυτό πέναλτι, ποιο μπορεί να ήταν; Πιστεύω ότι ο κ. Μαρινάκης ξέρει από ποδόσφαιρο".

Για την πολιτική που θ' ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στην μετα-Αλ Σαούντ εποχή: " Μιλάω για την μη προστασία παικτών διεθνούς αξίας. Αυτά από την επόμενη μέρα, θα τα ξεχάσουν όλα. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο προσκήνιο, όχι στο παρασκήνιο. Προσέξτε με! Ούτε ιθαγενείς θα μπαίνουν στο παρασκήνιο. Ο καινούργιος νόμος έρχεται".

Για την διαιτησία στην Ελλάδα: " Οι παίκτες του Ολυμπιακού υπερπροστατεύονται. Με τον Παναιτωλικό, γιατί δεν βγήκε να μιλήσει ο κ. Μαρινάκης; Και στο ντέρμπι ίδια φάση ήταν. Εγώ μέχρι το πέναλτι του Ολυμπιακού, το οποίο δινόταν, δεν έχω δει καμία ευκαιρία του Ολυμπιακού. Άρα το εύκολα - δύσκολα μην μου το λέτε! Αφήστε το παιχνίδι να παίζετε στο γήπεδο. Να προτείνουμε στην UEFA να μην δίνονται πέναλτι αν είναι ισοπαλία το παιχνίδι. Δείξτε μου ένα πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό που να μην ήταν... Να ασχολούνται με την ομάδα τους λοιπόν.... Ζητάμε μόνο την προστασία των παικτών μας και την ισονομία των ομάδων. Το 50-50 το λέγανε και στην εποχή Κόκκαλη. Θέλουμε στα ίσα όλα τα παιχνίδια".

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές μόλις αναλάβουν τον Παναθηναϊκό: " Η πρώτη μας δουλειά θα είναι να καθίσουμε στο τραπέζι με τον κ. Φερέιρα και να συζητήσουμε άμεσα για την ενίσχυση της ομάδας. Έχουμε τρεις έτοιμες μεταγραφές που θα τεθούν υπόψιν του κ. Φερέιρα. Υπάρχουν και άλλοι, πλην του Σικαμπάλα, stand by και μόλις έχουμε το πράσινο φως προχωράμε άμεσα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ