ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρίτο φιλικό για τον Παναθηναϊκό με την GOES

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ερασιτεχνική GOES (25/7, 20:30) στο μοναδικό χαλαρό φιλικό παιχνίδι του στην Ολλανδία.

Ένα τελείως διαφορετικό φιλικό σε σύγκριση με τα προηγούμενα με Άλκμααρ και Αντβέρπ, δίνει σήμερα (25/7, 20:30) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την ολλανδική GOES. Η σημερινή αντίπαλος του "τριφυλλιού" αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ολλανδίας και έχει πολύ χαμηλή δυναμικότητα.

Επιπλέον, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της, Ρότζερ Βενέστρα, λόγω καλοκαιριού έχει πολλές απουσίες και δεν μπορεί να παρατάξει μία αξιόμαχη ενδεκάδα. Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να βρει αντίσταση και ίσως να μην κάνει καν μία δυνατή προπόνηση...

Ο Γιώργος Δώνης ενημέρωσε από την Τρίτη τους ποδοσφαιριστές του ότι κυρίως θα χρησιμοποιήσει τους νεαρούς οι οποίοι έχουν ακολουθήσει την αποστολή. Οι μικροί του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Δώνη, με την εφαρμογή των οδηγιών του και με την αγωνιστική συμπεριφορά τους.

Ο Μαρκ Σιφναίος αναμένεται να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τα πράσινα, αφού μέχρι τώρα δεν έπαιξε λόγω ανετοιμότητας. Σίγουρα, δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Κουρμπέλης, Ινσούα και Άλτμαν, αλλά και όποιος είναι πιο επιβαρυμένος σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ