ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος... τριετίας στον Παναθηναϊκό

Τριανταφυλλόπουλος... τριετίας στον Παναθηναϊκό
Τριανταφυλλόπουλος

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο για νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Τριφύλλι μέχρι το 2016.

Σε συμφωνία για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό ήρθε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος επέκτεινε το ήδη υπάρχον συμβόλαιο που έληγε το καλοκαίρι του 2014 έως το καλοκαίρι του 1016.

Οι πράσινοι "έδεσαν" έτσι τον Κώστα Τριαννταφυλλόπουλο λίγα 24ώρα πριν την παρουσία του διεθνούς άσου στο Παγκόσμιο Νέων της Τουρκίας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μάλιστα τη σχετική συμφωνία: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα μας για τα τρία επόμενα χρόνια".

Με αφορμή τη συμφωνία αυτή, ο νεαρός διεθνής δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη στήριξη και την ανταμοιβή προς το πρόσωπο του ενώ δήλωσε ότι θα συνεχίσει να τα δίνει όλα για να πετύχει τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία. Η ομάδα μου δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι με στηρίζει έμπρακτα και ίσως να με ανταμείβει για την προσπάθειά μου μέχρι τώρα και για τη σεζόν που πέρασε.

Θα τα δίνω όλα κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι για να επιστρέψω αυτήν την εμπιστοσύνη και να τη δικαιώσω. Στόχος μου στο εξής είναι να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος ώστε να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ