ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Μας έφερε πίσω αυτή η ήττα"

Τριανταφυλλόπουλος: "Μας έφερε πίσω αυτή η ήττα"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υποστήριξε ότι η ήττα από τον ΠΑΟΚ άφησε πίσω τον Παναθηναϊκό αλλά οι πράσινοι θα συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι τέλους για την είσοδο τους στα πλέι οφ.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχοντας πολύ σωστή αμυντική προσήλωση στο παιχνίδι του αλλά μην κατορθώνοντας να βοηθήσει επιθετικά τους πράσινους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός αμυντικός τόνισε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα εξ' αρχής και έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά και την αποβολή του Σο.

"Σίγουρα το παιχνίδι ήταν δύσκολο, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση και λόγω της ατμόσφαιρας. Μετά την αποβολή τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο για μας. Τουλάχιστον σίγουρα στον επιθετικό τομέα είναι δύσκολο με μειονέκτημα να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι επιθετικά. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε. Είχαμε κάποιες άτυχες στιγμές και χάσαμε".

Και πριν από την αποβολή του Σο ο Παναθηναϊκός περίμενε στο μισό γήπεδο, ήταν οδηγία αυτή του Φάμπρι. Να έχει το νου της η ομάδα στην άμυνα και όχι στην επίθεση;
"Όχι δεν ήταν κάτι τέτοιο. Απλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι και μείναμε στο να περιμένουμε τον αντίπαλο".

Επηρεαστήκατε αρκετά από την αποβολή του Σο όμως δεν μπορέσατε να αντιδράσετε πως το εξηγείς;
"Είναι οι δέκα παίκτες. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που δεν μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Είτε όταν παίζεις με 11, είτε με δέκα. Ένας λόγος παραπάνω με δέκα παίκτες να μην μπορέσουμε να κάνουμε κάτι επιθετικά".

Είναι ένα πισωγύρισμα αυτή η ήττα;
"Ανεξάρτητα με τον αντίπαλο σίγουρα εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας να βγούμε στα πλέι οφ και στην Ευρώπη. Σίγουρα είναι πισωγύρισμα θα κοιτάξουμε την πορεία".

Έχετε μαι κόντρα με τον ΠΑΣ ενόψει των πλέι οφ θα τα καταφέρετε πιστεύεις;
"Εντάξει έχουμε και μεις και ο ΠΑΣ δύσκολο πρόγραμμα. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στη συνέχεια και ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ