ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τρέχει" ο Κλωναρίδης

"Τρέχει" ο Κλωναρίδης
Νάστος Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και η συμμετοχή του στη 18άδα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μίντιλαντ εξαρτάται από την απόφαση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι το μοναδικό ερωτηματικό για τον Γιάννη Αναστασίου εν όψει του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Μίντιλαντ.

Ο νεαρός επιθετικός συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης της Δευτέρας και την Τρίτη θα επιχειρήσει να γυμναστεί σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Εφόσον τα καταφέρει τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς της Πέμπτης.

Πάντως, έχει χάσει αρκετό έδαφος και ίσως ο Γιάννης Αναστασίου προτιμήσει να συμπεριλάβει στη 18άδα του τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, ώστε να ανταποκριθούν απόλυτα στις ανάγκες της αναμέτρησης.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται οι Πέτριτς, Ζέκα, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και για δεύτερη μέρα έβγαλαν ένταση σε φουλ ρυθμό, καθώς και οι Μπούι, Μπούρμπος, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν κόντρα στη Σταντάρ.

Το ομαδικό πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, μετά άσκηση πέντε εναντίον δυο, στη συνέχεια τελειώματα και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Την Τρίτη 19/9 οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 9 το πρωί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ