ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυματίας πάλι ο Ρούντολφ

Τραυματίας πάλι ο Ρούντολφ
INTIME SPORTS

Eγκατέλειψε την προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Ρούντολφ. Μαγνητική και εκτός πλάνων ενόψει ΠΑΣ.

Ένα ακόμα παίκτη δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από τα αγωνιστικά του πλάνα και το κυριακάτικο ματς στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ρούντολφ Γκέργκελι αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ο Ούγγρος επιθετικός που χρησιμοποιήθηκε στην παράταση του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο, ένα 24ωρο αργότερα στην προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και αποχώρησε.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και η ακριβής εκτίμηση της κατάστασης του θα γίνει την Παρασκευή.

Το μήνυμα του Ούγγρου επιθετικού

Ο Μαγυάρος άσος λίγες ώρες πριν την προπόνηση σε μήνυμά του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είχε αναφέρει δείχνοντας την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του "τριφυλλιού": " Πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Όλη η ομάδα αισθάνεται πολύ άσχημα για το χθεσινό παιχνίδι. Κάναμε μια προσπάθεια να κερδίσουμε, αλλά δεν είχαμε καθόλου τύχη".

Προσπαθεί να προλάβει ο Σαριέγκι

Στη προπόνηση της Πέμπτης στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σαριέγκι και Νίνης, με τον Βάσκο αμυντικό να κάνει αγώνα δρόμου μήπως συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου ματς στα Γιάννινα.

Να θυμίσουμε πως εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικήςμετά τη συμπλήρωση καρτών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ