ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τράβηγμα στον τετρακέφαλο ο Ατζαγκούν

Τράβηγμα στον τετρακέφαλο ο Ατζαγκούν
INTIME SPORTS

Τρία τα προβλήματα των πράσινων από το ντέρμπι της Τούμπας με την κατάσταση του Νιγηριανού να είναι η πιο "δύσκολη" για τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Με τρία προβλήματα τραυματισμών επιστρέφει η αποστολή του Παναθηναϊκού από το ματς της Τούμπας και σοβαρότερος όλων φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Ατζαγκούν με τον Νιγηριανό να κάνει εξετάσεις την Δευτέρα το πρωί.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αναστασίου και το ιατρικό τιμ των πράσινων έχει να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς των Μέντες, Ατζαγκούν και Σίλντενφελντ.

Ο Μέντες δεν ξεκίνησε καν στην αναμέτρηση της Τούμπας καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην γάμπα και ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να τον προφυλάξει. Ο Ολλανδός αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο θα είναι πανέτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Σίλντενφελντ τώρα ευτυχώ το πρόβλημα δεν είναι στο δάχτυλο που είχε υποστεί κάταγμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτό είναι το θετικό. Ο αμυντικός των πράσινων παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο ισχίο και παρά το γεγονός ότι ήθελε να ολοκληρώσει το ματς τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Κροάτης έχει κληθεί στην Εθνική Κροατίας και θα αναχωρήσει την Δευτέρα και τώρα μένει να δούμε αν θα παίξει η όχι στα επερχόμενα ματς των Κροατών.

Τέλος η σοβαρότερη κατάσταση από όλες είναι αυτή του Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός άσος του Παναθηναϊκού υπέστη ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο και φυσικά είναι λογικό η κατάσταση του να επιβαρύνθηκε από το γεγονός ότι παρέμεινε μέχρι τέλους στο ματς.

Ο Ατζαγκούν θα κάνει την Δευτέρα εξετάσεις και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος αποθεραπείας του και η κατάσταση του είναι η πιο "δύσκολη" για τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ