ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τους αναγκάσατε να ξεφτιλιστούν"

"Τους αναγκάσατε να ξεφτιλιστούν"
INTIME SPORTS

Περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και τους εξέφρασαν την υποστήριξη και την ικανοποίηση τους για την απόδοση στο ντέρμπι.

Το Σάββατο 25/10 οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην προπόνηση ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Μία ημέρα αργότερα, θεώρησαν ότι η επιθυμία τους εισακούστηκε και βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" κατά την επιστροφή της αποστολής από το Φάληρο, ώστε να τους εμψυχώσουν.

Περίπου 30 άτομα περίμεναν το πούλμαν και εξέφρασαν τη στήριξη τους στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι, περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Κορωπί για να «ντοπάρουν» τους παίκτες, παρά την ήττα.

"Δεν χάσατε ποτέ και δεν μπορείτε να χάσετε από αυτούς τους απατεώνες. Παίξατε με ψυχή και τους αναγκάσατε να ξεφτιλιστούν. Όλη η Ελλάδα είδε ότι μόνο έτσι μπορούσαν να μας βάλουν γκολ" ήταν κάποια από τα λόγια τους

Παράλληλα, υπήρξαν συνομιλίες των οπαδών με τους παίκτες, με τον πρόεδρο, αλλά και με τον προπονητή και παρά την ήττα ήταν εμψυχωτική η παρουσία τους!

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι νέοι σε ηλικία παίκτες αλλά και οι περισσότεροι καινούργιοι απορούσαν με τα όσα προηγήθηκαν στο «Καραϊσκάκης». "Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια πράγματα" σημείωναν κάποιοι εξ αυτών με νόημα…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ