ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τους Σουάρντ και Σάντμπεργκ επισκέφτηκε ο Μπεργκ

Τους Σουάρντ και Σάντμπεργκ επισκέφτηκε ο Μπεργκ
BILDBYRAN

Διαβάστε στο Sport24.gr για τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή που έχουν αναλάβει την αποκατάσταση κάθε σοβαρού τραυματισμού που έχει ταλαιπωρήσει τον Μάρκους Μπεργκ στην καριέρα του.

Ο Μάρκους Μπεργκ ταξίδεψε στη Σουηδία την Τρίτη (2/2) και την Τετάρτη (3/2), έχοντας την άδεια της διοίκησης του Παναθηναϊκού και τη σύμφωνη γνώμη του επικεφαλής ιατρού, για να εξασφαλίσει μία δεύτερη ιατρική γνωμάτευση για τις ενοχλήσεις που νιώθει στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Αυτό συνέβη επειδή ο Σουηδός εξακολουθεί να πονά, παρά την παρατεταμένη διάρκεια της αποθεραπείας του και εν όψει του Euro του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, θέλησε να πάρει μία διαφορετική άποψη για τον τραυματισμό του.

Ο 29χρονος επιθετικός μετέβη στο Γκέτεμποργκ την Τετάρτη (3/2), στην κλινική "Ortho Center Rehab" και εξετάστηκε από τον ορθοπεδικό, Λέιφ Σουάρντ (πρώτη φώτο) και έπειτα, έλαβε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης από τον φυσιοθεραπευτή, Γιόχαν Σάντμπεργκ (δεύτερη φώτο).

Τους Σουάρντ και Σάντμπεργκ επισκέφτηκε ο Μπεργκ

Ο Σουάρντ και ο Σάντμπεργκ συνεργάζονται με τον Μπεργκ επί σειρά ετών, αφού σε αυτούς καταφεύγει κάθε φορά που η κατάσταση του φτάνει στο απροχώρητο. Ενδεικτικό της επιρροής που του ασκούν είναι ότι τον είχαν πείσει να εγχειριστεί στο ισχίο τον Μάρτιο του 2013, παρά την αντίθετη άποψη των στελεχών του Αμβούργου. Ή τον Μάρτιο του 2008, όταν οι ίδιοι "απάλλαξαν" τον παίκτη από τους πόνους στην πλάτη, την περίοδο που αγωνιζόταν στη Γκρόνιγκεν. Οπότε, έχουν γνώση του ιστορικού του καλύτερα από κάθε άλλον και μπορούν να τον βοηθήσουν να επανέρθει.

Ο Σουάρντ και ο Σάντμπεργκ εργάστηκαν μαζί στη Γκέτεμποργκ, στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας υπό τον Σβεν Γκόραν Έρικσον και στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας, ενώ διατηρούν την προαναφερόμενη κλινική. Στο πελατολόγιο τους συγκαταλέγονται οι κορυφαίοι Σουηδοί ποδοσφαιριστές, καθώς και άλλοι αθλητές.

Δεδομένα, ο Σουάρντ ενημέρωσε και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν, για τον τραυματισμό του Μπεργκ. Άλλωστε, ο Μπεργκ υπολογίζεται για την ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας και είναι απαραίτητο για τον Χάμρεν να γνωρίζει.

Ασφαλώς, η επίσκεψη του Μπεργκ στη Σουηδία δεν εξαντλήθηκε στο Γκέτεμποργκ, αφού την Τρίτη (2/2) εθεάθη στο Μάλμε, χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος της παρουσίας του στην πόλη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ