ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τούντορ: "Δεν αξιοποιήθηκα στον Παναθηναϊκό"

Τούντορ: "Δεν αξιοποιήθηκα στον Παναθηναϊκό"

Ο Φραν Τούντορ με δηλώσεις του σε ιστοσελίδες της Κροατίας αναφέρθηκε στο πέρασμα του από το τριφύλλι αλλά και τον πανηγυρισμό-αφιέρωμα στον Ντάνιελ Πράνιτς.

Άθελα του τις τελευταίες μέρες έγινε κεντρικό πρόσωπο στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, λόγω των όσων υποστήριξε ο Ντάνιελ Πράνιτς για αυτόν και το γεγονός ότι δεν έπιασε στο τριφύλλι, αλλά και στην Κροατία εξαιτίας του ντεμπούτου του και του γκολ του με την Χάιντουκ το Σάββατο το απόγευμα στο ματς με την Ριέκα.

Ο λόγος για τον Φραν Τούντορ ο οποίος είναι το πρόσωπο των ημερών στην Κροατία και έκανε δηλώσεις σχετικά με την έως τώρα πορεία της καριέρας του και φυσικά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι δεν αξιοποιήθηκε.

Χαρακτηριστικά ο Τούντορ μίλησε σε ιστοσελίδες της Κροατίας λέγοντας:

« Οι μάνατζέρ μου με πρότειναν στον Παναθηναϊκό και πέρασα ένα χρόνο εκεί, αλλά δεν αξιοποιήθηκα. Έκανα παρέα με τον Πράνιτς, τον Πέτριτς και τον Σίλντενφελντ. Ο Πράνιτς ειδικά με βοήθησε πολύ και γι’ αυτό του αφιέρωσα το γκολ. Ήθελα να πανηγυρίσω όπως εκείνος, αλλά έπεσαν όλοι πάνω μου και δεν πρόλαβα», τόνισε ο Τούντορ.

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε και ο πατέρας του Φραν Τούντορ ο οποίος αναφέρθηκε και αυτός με τη σειρά του στο πέρασμα του 19χρονου άσου από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζοντας:

"Οι μάνατζερ του που τον προσέχουν τον έστειλαν στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε στην ομάδα των Νέων και έγινε ερασιτέχνης. Ζούσε με τον Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος ήταν αυτός που τον ζούσε και φρόντιζε για το ντύσιμο του και τον ευχαριστούμε για όλα. Παρόλα αυτά το κλαμπ δεν μπόρεσε να τα βρει με τους όρους της προηγούμενης ομάδας του και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο ήταν να επιστρέψει στην Κροατία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ