ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τοτσέ: "Μην έχουμε άλλες απώλειες στο μέλλον"

Τοτσέ: "Μην έχουμε άλλες απώλειες στο μέλλον"
INTIME SPORTS

Για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του θα πρέπει να μην έχει άλλες απώλειες στο μέλλον, τόνισε ο Τοτσέ. Διαβάστε τι ζήτησε ο Φερέιρα από τον Ισπανό φορ.

Ο πολύτιμος σκόρερ του "χρυσού" 1-1 στο Αγρίνιο στο τελευταίο λεπτό, Τοτσέ αναφέρθηκε στο μέλλον των "πράσινων" αναφέροντας πως δεν πρέπει στο εξής να υπάρξουν άλλες απώλειες.

Παράλληλα, ο Ισπανός επιθετικός υποστήριξε αυτό που έγινε στο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν ιδανικό για την ψυχολογία του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός επιθετικός:

- Επέστρεψες στη δράση με ένα γκολ που δεν έδωσε τη νίκη στην ομάδα σου, αλλά την γλίτωσε από την ήττα…

"Ήμουν αρκετό καιρό έξω από την ομάδα λόγω τραυματισμών και είχα μεγάλη όρεξη για να επιστρέψω στην ομάδα. Και τι καλύτερο από το να περάσω στο παιχνίδι και να σκοράρω ένα γκολ.

Πήραμε ένα βαθμό, αλλά σίγουρα παρότι ισοφαρίσαμε στο τέλος, είμαστε λίγο απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, μιας και θέλαμε εξ αρχής τη νίκη."

- Τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα για να κατακτήσετε τον τίτλο;

"Το σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε μην έχουμε άλλες απώλειες στο μέλλον και ειδικά στα επόμενα συνεχόμενα παιχνίδια.

Χάσαμε δύο βαθμούς στο ματς με τον Παναιτωλικό και θα δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια για να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι."

Παραινέσεις Φερέιρα μετά το ματς

Λίγη ώρα μετά το ματς και την στιγμή που οι γηπεδούχοι σε μια πρωτοποριακή κίνηση να κάνουν δεξίωση σε αίθουσα του γηπέδου στους φιλοξενούμενους, την ώρα που οι "πράσινοι" μιλούσαν με τους γηπεδούχους (κυρίως με Χαριστέα και Θεοδωρίδη) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε άλλη δουλειά μετά την συνέντευξη Τύπου.

Ο 65χρονος Πορτογάλος αφού ανέλυσε στον Ισπανό φορ την κίνηση που έκανε στην αντίπαλη περιοχή που την πρώτη φορά αστόχησε και την δεύτερη ευστόχησε, του έδωσε συγχαρητήρια για την εκτέλεση του.

Παράλληλα του ζήτησε να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και στα επόμενα ματς, αφού η βοήθειά του αναμένεται πολύτιμη, κάτι που συνειδητοποίησε ο 29χρονος επιθετικός που έδειχνε σε καλή ψυχολογία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ