ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τοτσέ: "Φεύγουμε θλιμμένοι και στεναχωρημένοι"

Τοτσέ: "Φεύγουμε θλιμμένοι και στεναχωρημένοι"
INTIME SPORTS

Κατήφεια επικρατεί στο "πράσινο" στρατόπεδο καθώς όπως δήλωσε και ο Τοτσέ, η ομάδα του είχε ευκαιρίες, αλλά τελικά αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου. Τι δήλωσε και ο Καρνέζης.

Στην αστοχία που είχε αυτός και οι συμπαίκτες του ρίχνει την ευθύνη του αποκλεισμού ο Τοτσέ, υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει τη νίκη-πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των χαμένων ευκαιριών.

Όσο για την προσωπική του απόδοση, παραδέχτηκε πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος αφού δεν σκόραρε, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

"Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να νικήσουμε το ματς. Όμως δεν είχαμε την ευστοχία που είχαμε σε άλλους αγώνες και για αυτό φεύγουμε θλιμμένοι και στεναχωρημένοι", δήλωσε αρχικά.

Για την προσωπική του απόδοση: "Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί ο στόχος μου είναι να πετυχαίνω γκολ και δεν το πέτυχα σήμερα. Ίσως σε άλλους αγώνες να μπουν γκολ, αλλά σήμερα δεν είχα την τύχη να σκοράρω".

Για το πρωτάθλημα: "Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει και θα τα δώσει όλα".

Καρνέζης: "Το ξεχνάμε και προχωράμε"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Καρνέζη που τόνισε πως αυτό που έλειψε από την ομάδα του ήταν ένα γκολ, ενώ έδωσε σύνθημα ανάκαμψης για τη συνέχεια.

"Προσπαθήσουμε να νικήσουμε στα 90 λεπτά. Είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο Πανιώνιος είναι καλή και έμπειρη ομάδα. Με καλούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έγινε ένα ωραίο ματς, αλλά δυστυχώς εμείς αποκλειστήκαμε.

Είχα πει ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλαμε το Κύπελλο να περάσουμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας γκολκίπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ