ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το τρίπτυχο του Αναστασίου

Το τρίπτυχο του Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση, θέληση ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα τα οποία είναι σημαντικά για το Τριφύλλι στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό μπήκε από την Δευτέρα το πρωί ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να μιλάει στους παίκτες του και να τους ζητάει καθημερινή συγκέντρωση αλλά και θέληση στις προπονήσεις.

Έτσι ώστε μέσα από αυτές να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα στην διάρκεια των αγώνων και κυρίως στα πρώτα ματς που είναι και κρίσιμα.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του: "Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που έχουμε κάνει αυτό το διάστημα. Στα επίσημα παιχνίδια όμως θέλουμε αποτελέσματα και για να έρθουν αυτά πρέπει να δείχνετε συγκέντρωση και θέληση καθημερινά. Αρχίζει μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα".

Παράλληλα ο Αναστασίου ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των πράσινων για τις επόμενες μέρες μέχρι και την πρεμιέρα. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ρεπό την Τρίτη, ακόμα και για τους τερματοφύλακες που συνηθίζουν να προπονούνται και στα ρεπό.

Από εκεί και πέρα την Τετάρτη και την Πέμπτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο μόνο το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ