ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Σάββατο κρίνεται ο Κουίνσι

Το Σάββατο κρίνεται ο Κουίνσι
Κουίνσι

Στο φιλικό με την Κρόουλι θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα το μέλλον του Κουίνσι στην Κρίσταλ Πάλας. Αρέσει ο παίκτης στον Ίαν Χόλογουεϊ, η γνώμη του οποίου έχει βαρύνουσα σημασία στα μεταγραφικά για τους "αετούς". Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Αρκετά καλή εικόνα έχει δείξει ως τώρα ο Κουίνσι στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία αναμένεται να πάρει αποφάσεις τις επόμενες μέρες για τους παίκτες που δοκιμάζει.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η απόδοσή τους στο φιλικό με την Κρόουλι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.

Μετά το συγκεκριμένο φιλικό οι "αετοί" θα έχουν μία εβδομάδα στη διάθεσή τους μέχρι το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τη Ντάλγουιτς Χάμλετ. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο στόχος είναι να ξεκαθαρίσει το ρόστερ και να αποχωρήσουν όσοι δοκιμάζονται και δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Αντιθέτως, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν αυτοί που κάνουν στον Ίαν Χόλογουεϊ.

Ως τώρα ο Άγγλος τεχνικός έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Κουίνσι, κάτι που επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του. Ο πρώην προπονητής της Μπλάκπουλ θέλει να παίζει με 4-3-3 και ο παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις στα πλάγια της επίθεσης. Επομένως, σε περίπτωση που παρουσιαστεί καλός και στο επόμενο φιλικό, τότε είναι αρκετές οι πιθανότητες μεταγραφής του στην ομάδα της Premier League, δεδομένου ότι η γνώμη του Χόλογουεϊ μετράει πολύ για την εκάστοτε προσθήκη στην Πάλας.

Τέλος, η ομάδα του Λονδίνου δε θα είχε πρόβλημα να καλύψει το υπάρχον συμβόλαιο του Κουίνσι, το οποίο ανέρχεται στις 600.000, και να απαλλάξει τον Παναθηναϊκό από την παρουσία του 27χρονου χωρίς όμως να δώσει στους "πράσινους" κάποιο ποσό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ