ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πάθος του Βιτόλο και η ένταση με Σισοκό

Το πάθος του Βιτόλο και η ένταση με Σισοκό
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Βιτόλο απέδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από πίεση και πήρε τη μπάλα από τα χέρια του Σισοκό για να εκτελέσει το δεύτερο πέναλτι. Η άποψη του Ρότσα και οι σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι λογομάχησαν στη συγκεκριμένη φάση.

Ένα από τα συμπεράσματα των τελευταίων δύο αγώνων του Παναθηναϊκού είναι ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε εκτελεστή για τα πέναλτι...

Ο Βίκτορ Βιτόλο ανέλαβε την ευθύνη για τα τρία που κέρδισε το Τριφύλλι και ευστόχησε στα δύο, στέλνοντας το τρίτο στο δοκάρι. Και το σημαντικότερο, έδειξε ότι δεν τον καταβάλει το άγχος, ακόμα και όταν στο ματς με τη Μάριμπορ είχε αστοχήσει λίγα λεπτά νωρίτερα!

Όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν το θράσος και τον τσαμπουκά του Ισπανού μέσου και τονίζουν πως είναι από τις πιο έντονες προσωπικότητες των αποδυτηρίων, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν φοβάται να βγει μπροστά και δεν τον λυγίζει η πιθανότητα της αποτυχίας.

Φέτος, στη δεύτερη σεζόν του, ο Βιτόλο έχει αναδειχθεί σε ένα από τα σημεία αναφοράς του Τριφυλλιού, τόσο στη διάρκεια των αγώνων, όσο και έξω από αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι να μπορούν να ηγηθούν του νεανικού σχήματος και ο ρόλος του Βιτόλο και το ότι δείχνει διατεθειμένος να τον υποδυθεί, είναι σημαντικός.

Ο Χουάν Ρότσα έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και φρόντισε να τους το δείξει.

Μέσα από τα χέρια

Χαρακτηριστική του πάθους του Βιτόλο, είναι η σκηνή που επακολούθησε του δεύτερου πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο Σισοκό αγκάλιασε τη μπάλα και πήγε να τη στήσει στην άσπρη βούλα, αλλά ο Ισπανός έτρεξε και του την πήρε μέσα από τη χέρια και του κατέστησε σαφές ότι αυτός θα αναλάβει την εκτέλεση.

Προς στιγμή οι δύο ποδοσφαιριστές λογομάχησαν, αλλά ο Σισοκό υπαναχώρησε και ο Βιτόλο το εκτέλεσε εύστοχα, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Φυσικά, η σχέση τους είναι εξαιρετική και απλά κοντραρίστηκαν πάνω στην ένταση της στιγμής.

Βιτόλο: "Έχω έρθει για να αναλαμβάνω ευθύνες"

Καμία εντολή από τον πάγκο

Αρκετοί απόρησαν με το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με την εκτέλεση του πέναλτι και αναρωτήθηκαν εάν ο Χουάν Ρότσα είχε δώσει εντολή σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να το εκτελέσει. Όμως ο Αργεντινός δεν πήρε θέση, αφού η άποψη του είναι πως από τη στιγμή που δεν υφίσταται ο κλασικός πεναλτάκιας, τότε την ευθύνη οφείλει να την αναλάβει όποιος αισθάνεται καλύτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και στην προκειμένη περίπτωση, αυτός ήταν ο Βιτόλο.

Αλαφούζος: "Τα ζάρια είναι πειραγμένα"

Η αφιέρωση

Το γκολ που πέτυχε (το δεύτερο συνεχόμενο) επέλεξε να το αφιερώσει στα κάποια παιδιά από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Τενερίφη. Πρόκειται για παιδιά με προβλήματα υγείας, τα οποία βοηθάει κάθε χρόνο με το φιλικό που διοργανώνει κάθε Χριστούγεννα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το ίδιο θα κάνει φέτος και με την κίνηση που έκανε, έδειξε ότι τα έχει διαρκώς στη σκέψη του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ