ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το παράπονο του Τριανταφυλλόπουλου

Το παράπονο του Τριανταφυλλόπουλου
Τριανταφυλλόπουλος INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στο περιβάλλον του για τη φάση με τον Μήτρογλου από την οποία ήρθε το γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός αν και παρουσιάστηκε εξαιρετικός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρη στο γκολ του κώστα Μήτρογλου στο 93ο λεπτό.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης είχαμε ένα τετ α τετ του Γιάννη Αναστασίου με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο (μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ), με τον νεαρό άσο να ξεσπά σε κλάματα στη συνέχεια.

Ο Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στη συνέχεια στο περιβάλλον του και εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έβγαλε εκτός εαυτού μετά το ντέρμπι:

"Αν δεν είχα κίτρινη θα έκανα τάκλιν. Φοβήθηκα την κόκκινη, αλλιώς θα είχα πάει πιο δυνατά. Είναι το ματς της χρονιάς για εμάς.

Από τις ακαδημίες ξέρουμε πως δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Μετά τον αγώνα έλεγα μέσα μου πως δεν με νοιάζει τι θα κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι, αρκεί να είχαμε πάρει το ντέρμπι. Και γι'΄αυτό μου βγήκε έτσι στο τέλος και δάκρυσα".

Τέλος για τη συνέχεια, είπε:

"Ήμασταν πολύ άτυχοι. Τους είχαμε πατήσει και με μιάμιση ευκαιρία δεχτήκαμε γκολ. Δεν μας θέλει η τύχη. Πέρα από το ματς με τον Εργοτέλη που δεν ήμασταν καλοί και κερδίσαμε, στα υπόλοιπα δεχόμαστε γκολ με ελάχιστες ευκαιρίες.

Αυτή η ομάδα πάντως έδειξε πως έχει ταλέντο και μπορεί να σταθεί κόντρα σε όλους. Θέλουμε όμως πολλή δουλειά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ