ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το παλεύει για Ντιαρά ο Παναθηναϊκός

Το παλεύει για Ντιαρά ο Παναθηναϊκός

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά, που έμεινε ελεύθερος από την Φούλαμ, απασχολεί τον Παναθηναϊκό για την θέση του αμυντικού χαφ. Έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.

Η περίπτωση του Μαχαμαντού Ντιαρά απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον Παναθηναϊκό όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου της Τρίτης (18/06). Σύμφωνα με αυτά, έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές στο ταξίδι που έκανε προ ημερών ο Γιάννης Αναστασίου στο Λονδίνο.

Το έδαφος μοιάζει πρόσφορο καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του 32άχρονου αμυντικού χαφ, δεν βγάζουν τον Παναθηναϊκό εκτός προϋπολογισμού. Στα συν για να γίνει αυτή η σημαντική μεταγραφή, δύο πρώην συμπαίκτες του άσου από το Μαλί.

Αρχικά ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκόυ, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αγωνίστηκε μαζί με τον Ντιαρά τη σεζόν 1998/99 στον ΟΦΗ. Και φυσικά ο Γιώργος Καραγκούνης στην περσινή τους κοινή παρουσία με την Φούλαμ.

Το βιογραφικό του Ντιαρά, "μιλάει" από μόνο του για το πόσο σπουδαία θα είναι αυτή η μεταγραφή για το "τριφύλλι". Ο 32άχρονος ποδοσφαιριστής, μετά τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Βίτεσε (3 σεζόν), Λιόν (5), Ρεάλ Μαδρίτης (5), Μονακό και Φούλαμ (2 σεζόν).

Το παλεύει για Ντιαρά ο Παναθηναϊκός

Ένας τραυματισμός τον άφησε από το Γενάρη εκτός μάχης (μόλις 8 συμμετοχές την τελευταία σεζόν με την Φούλαμ), ωστόσο φέρεται πώς τον έχει ξεπεράσει. Στον Παναθηναϊκό βέβαια δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην μεταγραφή, αν δεν ελέγξουν πρώτα ιατρικά τον παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ