ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Who is Giourkas?

Who is Giourkas?
Σεϊταρίδης INTIME SPORTS

Διαβάστε για το ντεμπούτο του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο Τσάμπιονς Λιγκ και την ατάκα του Άλεξ Φέργκιουσον: "Who is Giourkas" (vids&pics)

Η σεζόν 2000-2001 είναι ορόσημο για τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, καθώς οι πράσινοι ξεκίνησαν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασαν μέχρι τους "16" της διοργάνωσης.

Από εκείνη την περίοδο και για μία ακόμα τετραετία οι πράσινοι έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2003-2004.

Το 2000-2001 όμως είναι χρονιά ορόσημο και για έναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που πήγε στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη του 2001 και κατάφερε να απασχολήσει τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άλεξ Φέργκιουσον.

Who is Giourkas?

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν προκρίθηκε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ που εκείνη την περίοδο ήταν με τη μορφή νέων ομίλων. Μαζί με τους πράσινους ήταν και οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Στουρμ Γκρατς.

Το ντεμπούτο του Γιούρκα στην Ευρώπη έγινε στο εντός έδρας ματς με την Γιουνάιτεντ στις 7 Μαρτίου, στο οποίο πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με σουτ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στη συνέντευξη Τύπου λοιπόν ο Άλεξ Φέργκιουσον, που εντυπωσιάστηκε από τον 20χρονο άσο, είπε την ατάκα: "Who is Giourkas?"

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξαν οι Πολ Σκόουλς, Γιώργος Καραγκούνης και φυσικά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που μέχρι και σήμερα παραμένουν σε Παναθηναϊκό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Εσείς μπορείτε να διαβάσετε για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τα 15 εκ. ευρώ που επιβεβαίωσε εν μέρει η τράπεζα Πειραιώς, τον τραυματισμό του Σεμπαστιάν Λέτο και για τον μάνατζερ του Κουίνσι που έρχεται στην Ελλάδα.

Who is Giourkas?
Άλεξ Φέργκιουσον INTIME SPORTS
Who is Giourkas?
Σεϊταρίδης INTIME SPORTS
Who is Giourkas?
Σεϊταρίδης INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ