ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα της συζύγου και η επίσκεψη οπαδών

Το μήνυμα της συζύγου και η επίσκεψη οπαδών
INTIME SPORTS

Το μήνυμα της γυναίκα του Φερέιρα για την πορεία υγείας του συζύγου της και η επίσκεψη αντιπροσωπείας οπαδών στον Πορτογάλο τεχνικό.

Μια ευχάριστη έκπληξη είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο δωμάτιο του στο "Υγεία" την Τρίτη, καθώς αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 13" τον επισκέφτηκε.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" μετέφεραν στον Πορτογάλο τεχνικό του Παναθηναϊκού τις ευχές όλων των οπαδών των πράσινων για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στον πάγκο της ομάδας.

Η αγάπη που νιώθουν εξάλλου οι φίλοι της ομάδας είχε φανεί και από την πρόσκληση του 65χρονου προπονητή στα γενέθλια της συμπλήρωσης των 45 ετών από την ίδρυση της "Θυρας 13" που γιορτάστηκαν στην Λεωφόρο το Σάββατο.

Και παρόλο που δεν πήγε λόγω του προβλήματος υγείας εκείνοι φώναξαν ρυθμικά το όνομά του με σύνθημα ως επιβράβευση για την προσφορά του στην ομάδα.

Ζουλμίρα: "Δεν είχε πνευμονία"

Έκδηλη ήταν και η ανησυχία των Πορτογάλων συναδέλφων για την πορεία υγείας του Ζεσουάλδο Φερέιρα και έσπευσαν άμεσα να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας του. Η ιστοσελίδα "correio de mahna" επικοινώνησε με τη σύζυγο του Ζουλμίρα, και ζήτησε πληροφορίες για το θέμα.

"Έκανε κάποιες εξετάσεις και αυτές δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Είναι σε καλή κατάσταση και σύντομα θα πάρει εξιτήριο" ανέφερε αρχικά η Ζουλμίρα και πρόσθεσε: "Τον προσέβαλε ένας ιός κοινός στην Αθήνα, λόγω του αέρα και του κλίματος. Δεν είχε πνευμονία" υποστήριξε η σύζυγος του Πορτογάλου τεχνικου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ