ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα Γόντικα και η αγωνία για Σισέ

Το μήνυμα Γόντικα και η αγωνία για Σισέ
INTIME SPORTS

Ο στόχος επιτεύχθει για τον Παναθηναϊκό ωστόσο τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα. Το Sport24.gr αναλύει το μήνυμα Γόντικα για τον επόμενο μήνα και τις απώλειες των πρωτοκλασάτων ονομάτων.

Η απώλεια των δύο εγχώριων τίτλων έφερε ως συνέπεια την αναγκαιότητα ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Η ελάχιστη υποχρέωση των ποδοσφαιριστών απέναντι στον σύλλογο ήταν η ομάδα να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό επιτεύχθει έστω και αρκετή δόση άγχους.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Οι πανηγυρισμοί των διοικούντων μέσα στα μπουθ σαν μικρά παιδιά δικαιολογούνται για τα όσα έχουν τραβήξει μέχρι τώρα και χωρίς να έχουν την βοήθεια των α-μέτοχων μετόχων στο πλάι τους το τελευταίο διάστημα.

Μετά και την επίτευξη της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ (μετά την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια) ο Παναθηναϊκός εκτός ότι έσπασε κάθε παράδοση -όπως τόνισε και ο Γόντικας- θα συμμετέχει από τον Ιούλιο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με στόχο να περάσει τους δύο γύρους, να μπει στους ομίλους προκειμένου να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα.

Το πιο σημαντικό γεγονός -πέραν της παραμονής ή όχι του Σισέ- είναι αυτό που υποστήριξε αποχωρώντας ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας.

"Ξέρετε όλοι και θα είναι πολύ δύσκολος μήνας αυτός που θα διανύσουμε" απεικονίζοντας πλήρως την εικόνα από εδώ και πέρα σε κάθε επίπεδο στον σύλλογο, αφού τα πάντα είναι σε εκκρεμότητα.

Διοικητικά, οικονομικά, τεχνικός διευθυντής, προπονητής και παραμονή ή όχι παικτών της "πρώτης γραμμής". Θέματα που από σήμερα κιόλας θα πέσουν στο τραπέζι με την διοικούσα να αναλαμβάνει την ευθύνη να τα βγάλει όλα πέρα.

Ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος, αφού οι "πράσινοι" πρέπει άμεσα να αρχίσουν τον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα καθοριστικά ραντεβού και οι αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν άμεσα και με συμφέρον του συλλόγου.

Η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα (έχει κερδίσει πόντους και το θέμα του είναι 50%-50% για την ώρα), ο νέος τεχνικός διευθυντής που θα έχει πολλή δουλειά αλλά και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ με αποχωρήσεις και προσθέσεις που σίγουρα θα προκαλέσουν εντύπωση είναι οι προτεραιότητες για την ώρα.

Στον ίδιο δρόμο με τον Ζιλμπέρτο... και ο Σισέ

Μετά το αντίο του επαγγελματία και συγκινημένου (και την Τετάρτη) Ζιλμπέρτο Σίλβα που προς τιμή της ΑΕΚ, βραβεύθηκε με μια ανθοδέσμη και ένα λάβαρο που έγραφε θα σε θυμόμαστε πάντα, όλα τα βλέμματα δικαιολογημένα έχουν πέσει στο θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος επιθετικός που έστειλε με δύο προσωπικά γκολ τον Παναθηναϊκό εκεί που του άξιζε και ανακηρύχθηκε MVP του τελευταίου αγώνα για την φετινή χρονιά, δεν γνωρίζει ακόμα αν και του χρόνου θα φοράει τα "πράσινα" και το "τριφύλλι" στο στήθος.

Εμφανώς αναστατωμένος αλλά γνώστης της πραγματικότητας, ο Γάλλος σταρ με τις δηλώσεις του μετά το ματς με την "Ενωση" έδειξε να εξετάζει -έντονα- την περίπτωση να αποχωρήσει από τον ελληνικό σύλλογο.

Την ίδια ώρα στα αποδυτήρια του "τριφυλλιού" που ο Γόντικας και ο Φερέιρα μοίραζαν συγχαρητήρια στους παίκτες, ταυτόχρονα ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του "τριφυλλιού" έστειλε το μήνυμα στον Γάλλο άσο πως ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται για να "χτίσει" επάνω του την ομάδα της νέας χρονιάς.

Βέβαια, τα όσα συνέβησαν φέτος και προκάλεσαν "αηδία, θυμό και οργή" στον Σισέ τον οδηγούν στο γεγονός να αναζητήσει μια νέα πρόκληση... στην καριέρα του.

Σημάδι φυγής ήταν και η κίνησή του να μεταβεί τα μεσάνυχτα στην Παιανία προκειμένου να "πακετάρει" τα πράγματά του δείχνοντας πως δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ