ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το κρίσιμο ΔΣ και το μέλλον του Γόντικα

Το κρίσιμο ΔΣ και το μέλλον του Γόντικα
Γόντικας Πολέμης INTIME SPORTS

ΔΣ με πολλά ερωτηματικά και εκπλήξεις την Παρασκευή στον Παναθηναϊκό, που δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του Δημήτρη Γόντικα.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν και αυτό είναι λογικό όσο πλησιάζουμε στα τέλη Μαρτίου, όπου η πράσινη ΠΑΕ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ΟΥΕΦΑ για τις οικονομικές οφειλές της.

Ο Δημήτρης Γόντικας συγκάλεσε ΔΣ την Παρασκευή και περιμένει να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις πολλών μετόχων, όπως και προσώπων που δηλώνουν πως θέλουν να βοηθήσουν.

Βέβαια το πρώτο πράγμα που αναμένεται να συζητηθεί έχει να κάνει με τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος των πράσινων, μετά τη σημερινή απολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα έχει την ευκαιρία να θέσει κάποια ζητήματα, όπως το ύψος των ζημιών στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να εγκριθούν οι δανειακοί όροι των δανείων του Αδαμάντιου Πολέμη και του Θόδωρου Βασιλάκη, ενώ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γιάννη Αλαφούζου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και κάποια νέα έκπληξη με την βοήθεια από επιχειρηματία που δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής.

Ο κίνδυνος του Πρωτοδικείου

Τέλος να πούμε πως αν παραιτηθούν τρία μέλη από το ΔΣ, από την πλευρά Βαρδινογιάννη, τότε υπάρχει ο σοβαρός κίνδυνος η εταιρία να οδηγηθεί σε λύση Πρωτοδικείου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ