ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το φιλικό του Αμπέντ και η άφιξη του "Σίφο"

Το φιλικό του Αμπέντ και η άφιξη του "Σίφο"
INTIME SPORTS

Σε φιλικό με την Νιούκαστλ αναμένεται να παίξει ο Αμπέντ την Τρίτη ενώ ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ειδοποίησε τους πράσινους ότι έρχεται και δεν αποκλείεται να προλάβει να δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης.

Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα την Τρίτη για τον Παναθηναϊκό καθώς σε τρεις, ίσως και τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις θα υπάρξει και κάποιο νέο στοιχείο. Ας ξεκινήσουμε από τον Αμπεντ και το γεγονός ότι ο Αλγερινός αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε φιλικό που θα δώσει η Νιουκάστλ.

Χαρακτηριστικά την Τρίτη το βράδυ οι "ανθρακωρύχοι" αντιμετωπίζουν την Όλνταμ Αθλέτικ εκτός έδρας και το ρεπορτάζ των Άγγλων αναφέρει ότι ο Αμπέντ όχι απλά θα είναι στην αποστολή αλλά θα πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον Άλαν Πάρντιου και φυσικά δεν αποκλείεται ο έμπειρος τεχνικός να θέλει να τον τσεκάρει μέσα από αυτό το φιλικό.

Η άφιξη του "Σίφο"

Το δεύτερο θέμα που ολοκληρώνεται θετικά για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον Κροάτη άσο να ενημερώνει τους πράσινους την Δευτέρα που σύντομα θα είναι στην Αθήνα και δεν αποκλείεται αυτό αν συμβεί και την Τρίτη και μάλιστα να μπορέσει να δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση. Αν όχι για να προπονηθεί για να δει και πάλι τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι κλείνουν έτσι το κενό του στόπερ το οποίο και είχε δημιουργηθεί και για το οποίο αναζητούσαν λύση και μάλιστα άμεσα και το πιθανότερο είναι πως πλέον δεν θα κινηθούν για άλλον αμυντικό.

Προχωράει του Καπίνο

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον Καπίνο όπως όλα δείχνουν η εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί δεν θα μπορέσει να ανατρέψει οριστικά την υπόθεση και το πολύ-πολύ να την καθυστερήσει σε ότι έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της και να τραβήξει μια-δυο μέρες παραπάνω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ