ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "ευχαριστώ" της ΠΑΕ στον κόσμο

Το "ευχαριστώ" της ΠΑΕ στον κόσμο
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την παρουσία τους στο φιλικό με την Λάτσιο και τους καλεί να δώσουν βροντερό παρών και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν εντυπωσιακή παρουσία στην επιστροφή της ομάδας στο "Απόστολος Νικολαΐδης", κάτι που σχολιάστηκε θετικά τόσο από τους παίκτες όσο και από την διοίκηση της ομάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ικανοποιημένος και από την ανταπόκριση του κόσμου του Τριφυλλιού καθώς οι 14.000 που έδωσαν το παρών ήταν κάτι που δεν περίμεναν στην ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος των πράσινων σχολίαζε με τους συνεργάτες του με πολύ κολακευτικά λόγια την ανταπόκριση του κόσμου του Τριφυλλιού που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Γι' αυτό τον λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ευχαριστεί όσους βρέθηκαν στις εξέδρες της Λεωφόρου και τους καλεί να δώσουν βροντερό παρών και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 18 Αυγούστου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί τον κόσμο για τη μαζική του προσέλευση και τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασε την ομάδα στην επιστροφή στο Σπίτι ΜΑΣ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η παρουσία σας και η στήριξή σας μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια προκειμένου να δούμε και πάλι τον Παναθηναϊκό δυνατό όπως τον θέλουμε και τον θέλετε.

Ενημερώνουμε επίσης τους φιλάθλους του συλλόγου ότι για όποια προβλήματα ορατότητας παρατηρήθηκαν, ειδικά στις θύρες που βρίσκονται στα κόρνερ, γίνονται ήδη οι κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να διορθωθούν και λίαν συντόμως θα ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο. Σας περιμένουμε όλους και πάλι στις 18 Αυγούστου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, να γίνουμε όλοι μια τεράστια πράσινη αγκαλιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ