ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ESPN μπήκε χωρίς έλεγχο στο ΟΑΚΑ. Δείτε το οδοιπορικό!

Το ESPN μπήκε χωρίς έλεγχο στο ΟΑΚΑ. Δείτε το οδοιπορικό!
INTIME SPORTS

Το βραζιλιάνικο ESPN κατέγραψε με κάμερα, τα επεισόδια που έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ πριν το ντέρμπι, ενώ μπήκε μαζί με τους... τζαμπατζήδες χωρίς να περάσει από τον παραμικρό έλεγχο! Δείτε video με απίστευτες στιγμές!

Όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν αρκετοί να μείνουν εντός συνόρων οι σκηνές βίας που εξελίχθηκαν στο ΟΑΚΑ, τελικά δεν τα κατάφεραν. Πολλά ξένα ΜΜΕ είχαν εκτενές ρεπορτάζ από τα κωμικοτραγικά γεγονότα που είδαμε στο "αιώνιο" ντέρμπι και γι' άλλη μια φορά, εκτεθήκαμε διεθνώς!

Ένα μάλιστα σοβαρό και μεγάλο Μέσο όπου έχει τεράστιο κοινό, το ESPN Βραζιλίας, έζησε από κοντά την τεταμένη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και την μετέφερε μ' ένα video μέσα από την εξέδρα.

Το συνεργείο του βραζιλιάνικού Μέσου, δείχνει πλάνα από τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όπου αθώοι φίλαθλοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα επεισόδια και να προστατευτούν από τα χημικά της αστυνομίας, ενώ καταγράφει και τη δράση των... τζαμπατζήδων.

Το τρομερό είναι, πως και ο άνθρωπος του ESPN ακολούθησε όσους έτρεχαν και πηδούσαν τα κάγκελα για να μπουν χωρίς εισιτήριο και τελικά έφτασε στις εξέδρες χωρίς να περάσει από κανέναν έλεγχο. Φυσικά, έχει και εικόνες μέσα από το γήπεδο και από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟ.

Το ESPN μπήκε χωρίς έλεγχο στο ΟΑΚΑ. Δείτε το οδοιπορικό!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ