ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δίλημμα του Αναστασίου με Μπεργκ

Το δίλημμα του Αναστασίου με Μπεργκ
INTIME SPORTS

Οι διπλές προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης και η κατάσταση του Νίκου Καρέλη θα κρίνουν το αν θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα εναντίον του Παναιτωλικού ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός, μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστρέφει την Τετάρτη στις προπονήσεις, με το πρόγραμμα μάλιστα να περιλαμβάνει πρωινή και απογευματινή και ο Γιάννης Αναστασίου θα βάλει τους παίκτες του στην κανονική ροή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" θα ξεκινήσει τις δοκιμές του για το ματς της Κυριακής και δεν αποκλείεται να φανερώσει τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα. Αν όχι την Τετάρτη, λόγω απουσίας των τεσσάρων διεθνών με την Εθνική Ελπίδων, σίγουρα την Πέμπτη.

Ο Αναστασίου αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα αναφορικά με την ενδεκάδα και αυτό ακούει στο όνομα του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός άσος αγωνίστηκε κόντρα σε Λάτσιο και Νόριτς παίζοντας μάλιστα ένα ημίχρονο στην Αγγλία και φυσικά όσο περνάει ο χρόνος σίγουρα είναι υπέρ του. Τόσο για το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης όσο και για να βρει τον ρυθμό του.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" σκέφτεται το αν θα πρέπει να ξεκινήσει τον Σουηδό άσο στην πρεμιέρα ή αν θα πρέπει να τον έχει στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να τον βάλει για ένα ημίχρονο, όπως έκανε και στην Αγγλία, προκειμένου ο Μπεργκ να επανέλθει σιγά-σιγά σε φουλ ρυθμούς.

Στο δίλημμα του Αναστασίου ρόλο θα παίξει και η παρουσία του Σουηδού άσου στις... τέσσερις προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης αλλά και το σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό έτερο φορ των "πράσινων", από τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελπίδων.

Το πιθανότερο σενάριο βέβαια τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Αναστασίου και το ιατρικό τιμ να μην πιέσουν τον Μπεργκ και να έρθει από τον πάγκο και στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ