ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δείπνο των "πρασίνων" και η σιγουριά του Κουίνσι

Το δείπνο των "πρασίνων" και η σιγουριά του Κουίνσι
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος για το ματς με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Κουίνσι κατά την άφιξη του στο δείπνο της ομάδας. Δείτε τι δήλωσε αλλά και το παρασκήνιο με την Κανέλλη. (videos)

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να διανύει μια εξαιρετικό περίοδο και άπαντες να είναι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι, όμως διατηρούνται οι χαμηλοί τόνοι και αποφεύγονται οι μεγάλες δηλώσεις.

Γι' αυτό και στο δείπνο της ομάδας, μονάχα ένας ποδοσφαιριστής δέχτηκε να πει μια ατάκα. Για την ακρίβεια δεν ήταν δήλωση, απλά ένα αισιόδοξο μήνυμα.

" Θα κερδίσουμε", είπε με νόημα ο Γκανέζος άσος του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια δείπνησε μαζί με τους συμπαίκτες του στο εστιατόριο "Διόνυσος". Πρώτοι έφτασαν οι Έλληνες Σπυρόπουλος και Μαυρίας, ενώ πιο αργοπορημένος ήταν ο Σίλβα Κλέιτον.

Το δείπνο των "πρασίνων" και η σιγουριά του Κουίνσι
INTIME SPORTS

Στο εστιατόριο βρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Πλεσί, Μελίσση και Λεοντίου, ενώ μαζί τους βρέθηκε και ο επιμελητής της ομάδας Γρηγόρης Παπαβασιλείου με τους φυσικοθεραπευτές και τους φροντιστές των πράσινων.

Η Κανέλλη, ο Άγγλος και ο πρίγκιπας

Λίγα λεπτά μετά την έλευση των παικτών του "τριφυλλιού" και λίγο πριν αποχωρήση ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, εμφανίστηκε η Λιάνα Κανέλλη μαζί με κυρία και μόλις αντίκρυσαν τον μετρ, ενημερώθηκαν για την παρουσία των "πράσινων" στο εστιατόριο.

Τότε απευθυνόμενη στο εργαζόμενο του μαγαζιού που παρουσιάστηκε με το όνομα Πράσινος και ενώ περίμενε κάποιον για συνέντευξη τόνισε: " Εσείς πράσινος, εδώ Παναθηναϊκός, Ωραία πράγματα. Εγώ πάντως περιμένω τον Άγγλο για συνέντευξη και όχι τον πρίγκιπα" δίνοντας "τροφή" για τους δημοσιογράφους. Παράλληλα τόνισε σε ότι αφορά και τα όσα γίνονται στην χώρα: " Και μάλιστα έβαλα μπλε πουκάμισο και με φόντο την Ακρόπολη να διαφημίσω την Ελλάδα."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ