ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "αντίο" του Νίνη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Το "αντίο" του Νίνη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι έγινε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το ματς με την ΑΕΚ και την αποθέωση που γνώρισε ο Σωτήρης Νίνης από τους συμπαίκτες του. Τι του είπε ο Φερέιρα, που αποχαιρέτησε και ο ίδιος.

Το τελευταίο ματς των φετινών πλέι οφ ήταν ξεχωριστό για τον Σωτήρη Νίνη, αφού αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας και πλέον ετοιμάζεται για το Euro και στη συνέχεια για την Ιταλία και την Πάρμα.

Ο διεθνής άσος, ήταν από τα αγαπημένα παιδιά καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και το "αντίο" ήταν δύσκολο και αρκετά συγκινητικό.

Ο κόσμος τον χαιρέτησε μ' ένα σύνθημα και ένα ζεστό χειροκρότημα, ενώ το ίδιο έκαναν και οι πρώην πλέον συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Στιγμές αποθέωσης για τον Σωτήρη Νίνη και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Από την πλευρά του, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αγκάλιασε τον νεαρό άσο και του είπε σύμφωνα με την εφημερίδα "Goalnews": "Να είσαι δυνατός εκεί που θα πας, να δουλέψεις σκληρά κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους...".

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Νίνη, τους ποδοσφαιριστές αποχαιρέτησε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Άλλωστε δεν γνωρίζει αν θα είναι και την επόμενη χρονιά στο "τριφύλλι". Ο Πορτογάλος είπε στον Καραγκούνη πως νιώθει τυχερός που συνεργάστηκαν, ενώ εμψύχωσε τον Καρνέζη για το γεγονός πως δεν κλήθηκε στην Εθνική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ