ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόγραμμα "Γολγοθάς" για τη Ρεάλ

Πρόγραμμα "Γολγοθάς" για τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να αντεπεξέλθει σε εννέα παιχνίδια μέσα σε τριάντα ημέρες, μεταξύ των οποίων τα νοκ άουτ με τη Νάπολι για το Champions League και ταξίδια σε Βαλένθια και Βασκονία.

Η ισπανική λίγκα όρισε την εξ αναβολής αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια" για τις 22 Φεβρουαρίου, με συνέπεια οι "μερένγκες" να κληθούν να αντεπεξέλθουν σε ένα πρόγραμμα "Γολγοθά" εννέα αγώνων μέσα σε μόλις τριάντα ημέρες.

Η αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί τον Δεκέμβριο για τη 16η αγωνιστική της Primera Division, ωστόσο αναβλήθηκε εξαιτίας των υποχρεώσεων των πρωταθλητών Ευρώπης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Ιαπωνία.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση τοποθετήθηκε στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία, μία ημέρα μετά από την αναβολή ακόμη ενός αγώνα πρωταθλήματος της Ρεάλ, με αντίπαλο τη Θέλτα στο Βίγκο. Μάλιστα, οι άνθρωποι των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα αντέδρασαν έντονα στη συγκεκριμένη αναβολή λόγω επικινδυνότητας του γηπέδου μετά από τις ζημιές που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοι, προτείνοντας ακόμα και τη διεξαγωγή του αγώνα σε κοντινό γήπεδο, ώστε να μην επιβαρυνθεί κι άλλο το πρόγραμμα.

Μετά από τον ορισμό του αγώνα με τη Βαλένθια, από τις 11 Φεβρουαρίου και την προσεχή αναμέτρηση στην Παμπλόνα με αντίπαλο την Οσασούνα, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ουσιαστικά καλείται να τα βγάλει πέρα με έναν αγώνα κάθε τρεις ημέρες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα περιλαμβάνονται ορισμένες κρίσιμες αναμετρήσεις για την Primera Division, αλλά και οι αγώνες της φάσης των 16 του Champions League, με συνέπεια να μοιάζει με... ευλογία ο αποκλεισμός της ομάδας από το Copa del Rey, που θα τη "φόρτωνε" με μερικά ακόμα δυνατά παιχνίδια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου: Οσασούνα (εκτός, πρωτάθλημα)

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου: Νάπολι (εντός, Champions League)

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: Εσπανιόλ (εντός, πρωτάθλημα)

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου: Βαλένθια (εκτός, πρωτάθλημα)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου: Βιγιαρεάλ (εκτός, πρωτάθλημα)

Τετάρτη 1 Μαρτίου: Λας Πάλμας (εντός, πρωτάθλημα)

Κυριακή 5 Μαρτίου: Έιμπαρ (εκτός, πρωτάθλημα)

Τρίτη 7 Μαρτίου: Νάπολι (εκτός, Champions League)

Κυριακή 12 Μαρτίου: Μπέτις (εντός, πρωτάθλημα)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ