ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το scouting report του Βέμερ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Το scouting report του Βέμερ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Γιανς Βέμερ που είναι ένας εκ των στόχων του Παναθηναϊκού για την θέση του δεξιού άκρου αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση της Πάντερμπορν με την Στουτγκάρδη με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την ήττα και να υποβιβάζονται.

Η Πάντερμπορν αποχαιρέτησε την Bundesliga μετά την εντός έδρας ήττα από την Στουτγκάρδη με 2-1 και ο Γιανς Βέμερ που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των πράσινων για την θέση του δεξιού μπακ αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και το Sport24 έχει μια πρώτη εικόνα από τον 29χρονο Γερμανό άσο.

Ο Βέμερ πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος αντί του Χέινλοθ και με την ομάδα του εκείνη την ώρα να είναι στο ισόπαλο 1-1 το οποίο φυσικά και δεν αρκούσε στους γηπεδούχους στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο 29χρονος μπακ ο οποίος έφτασε τις 21 εμφανίσεις στην Πάντερμπορν και στο τελευταίο του παιχνίδι, μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, αγωνίστηκε και πάλι ως κλασικός δεξιός μπακ.

Επιθετικά το παιχνίδι της ομάδας του έγινε κυρίως από την πλευρά του με τον Βέμερ να προσπαθεί να ανεβαίνει αλλά να μην φτάνει μέχρι την τελική γραμμή για κάποιες σέντρες. Σε αυτό έπαιζε ρόλο και το γεγονός ότι είχε στο μυαλό του να μην βγει καμία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας καθώς η άμυνα της Πάντερμπορν είχε ανέβει ψηλά στην προσπάθεια της να πετύχει ένα γκολ. Ο Βέμερ έδειξε κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής με καλές επιλογές και αρκετά τρεξίματα. Δεν ήταν όμως ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του.

Στο αμυντικό κομμάτι από την πλευρά του δεν βγήκαν φάσεις έχοντας σωστές τοποθετήσεις αφού κράτησε την θέση του και ανακόπτοντας τις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων του. Στην φάση του δεύτερο γκολ της Στουντγκάρδης προσπαθεί να αποσοβήσει το τέρμα ακολουθώντας μέχρι τέλος την φάση αλλά δεν προλαβαίνει με την προβολή που κάνει να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή. Αν και δεξιός μπακ βρέθηκε στην συγκεκριμένη φάση ως τελευταίος αμυντικός.

Ο Βέμερ μένει ελεύθερος στα τέλη Ιούνη και πλέον από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Πάντερμπορν μπορεί να προχωρήσει και τις συζητήσεις του με το τριφύλλι.

Φυσικά όπως έχουμε σημειώσει δεν είναι ο μοναδικός στην λίστα καθώς ως πρώτο φαβορί προβάλει ο Λιζούν που αγωνίζεται δανεικός από τον Άγιαξ και αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιάννη Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ