ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρώτο γκολ του Μολίνς και τα μπράβο στον Χατζηγιοβάνη

Το πρώτο γκολ του Μολίνς και τα μπράβο στον Χατζηγιοβάνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη. Δείτε μέρος των ασκήσεων που είχε ετοιμάσει ο γυμναστής των πράσινων αλλά και το τουρνουά των τριών ομάδων με το πρώτο γκολ του Μολίνς. (VIDEO)

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη και μετά το ρεπό της της Τρίτης ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους ποδοσφαιριστές τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρόγραμμα είχε διάρκεια δυο ώρες και το μεγαλύτερο μέρος αναλώθηκε σε ασκήσεις υπό την αποκλειστική επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Νίκου Γιάγκου. Εν συνεχεία έγινα ένα τουρνουά τριών ομάδων με τον Μολίνς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ, τσιμπώντας την μπάλα προ του Στιλ ενώ τα περισσότερα μπράβο τα άκουσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Επίσης στην προπόνηση πήραν μέρος και οι Μίγγος, Μπουζούκης ενώ φυσικά ξεχωρίζει και η παρουσία του Στάικου μετά από καιρό στο πρόγραμμα.

Στα αξιοσημείωτα της προπόνησης το γεγονός ότι στο Κορωπί βρέθηκε και ο Μάικλ Νίλσον αλλά και ένα σχολείο από το Κορωπί με τους μικρούς φίλους να παίρνουν αυτόγραφα από τα ινδάλματα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο youtube:

Από όλα είχε η διάρκειας δύο ωρών προπόνηση της Τετάρτης στον Παναθηναϊκό και οι κάμερες του PAO TV ήταν στο «Γ. Καλαφάτης»

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ