ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρώτο γκολ του Μαυρία στην Λεωφόρο

Το πρώτο γκολ του Μαυρία στην Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Χάρης Μαυρίας ήταν το τέταρτο στο πρωτάθλημα για τον νεαρό άσο με την φανέλα του Παναθηναϊκού και το πρώτο στο "Απόστολος Νικολαϊδης" μπροστά από την θύρα 13 για αυτό και ο 21χρονος άσος... τρελάθηκε από την χαρά του.

Ο Χάρης Μαυρίας άνοιξε το σκορ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των πράσινων στο 10' μπροστά από την θύρα 13 και ο 21χρονος άσος τρελάθηκε από την χαρά του κάτι που το έδειξε με το πάθος και την ένταση που έβγαλε στον πανηγυρισμό του.

Ο ίδιος δεν έχει κρυφτεί ποτέ και όλοι γνωρίζουν ότι είναι από μικρό παιδί Παναθηναϊκός τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογένειας του και το όνειρο του το οποίο έχει καταφέρει ήταν να αγωνιστεί με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Μαυρίας όμως είχε έναν λόγο ακόμα για να τρελαθεί και αυτός ήταν πως το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχε στο γήπεδο της Λεωφόρου. Μάλιστα αυτό επετεύχθη μπροστά από την θύρα των οργανωμένων φίλων των πράσινων.

Εκεί που του άρεσε και του ίδιου να καθόταν σαν ball boy στα ματς των πράσινων απ' όπου και η φωτογραφία με τον Καραγκούνη τον Μάιο του 2008 όταν ο "Κάρα" είχε σκοράρει κόντρα στον Άρη και είχε πανηγυρίσει μπροστά από τις θύρες 13-14 με την βοήθεια του Μαυρία.

Το πρώτο γκολ του Μαυρία στην Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Συνολικά ο Μαυρίας έχει πετύχει τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό έχοντας πετύχει ένα γκολ στο ΟΑΚΑ, δυο εκτός έδρας κόντρα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη και αυτό με τον ΠΑΟΚ τη Κυριακή στην Λεωφόρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ