ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του προπονητή του Κουρμπέλη στη Νέων του Αστέρα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Το μήνυμα του προπονητή του Κουρμπέλη στη Νέων του Αστέρα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Τα νέα της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη ταξίδεψαν και στον Οράσιο Γκονσάλβες που τον είχε παίκτη το 2011 στην Νέων του Αστέρα. Δείτε τι του έγραψε στο facebook.

Ο Οράσιο Γκονσάλβες ανέλαβε προπονητής των Νέων του Αστέρα τον Ιανουάριο του 2011, την περίοδο που αγωνιζόταν σε αυτή ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς ο νεαρός Αρκάς πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα και έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο λίγες εβδομάδες αργότερα.

Οι δρόμοι του όμως με τον Πορτογάλο τεχνικό δεν χώρισαν καθώς μετά την απόλυση του τότε προπονητή του Αστέρα, Όσκαρ Φερνάντεθ, ο Γκονσάλβες ανέλαβε ως υπηρεσιακός για τρία παιχνίδια τον Αρκάδων στη Super League, το ένα μάλιστα κόντρα στην Ξάνθη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Πορτογάλος αναχώρησε στη συνέχεια για άλλες πολιτείες (Κύπρο), ωστόσο δεν έχει ξεχάσει κάποιους ανθρώπους από το πέρασμά του στην Τρίπολη. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, τον οποίο συνεχάρη το βράδυ της Παρασκευής στο facebook για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

"Τόσο σκληρά, τόσο εύκολα. Στη ζωή κοιτάζουμε μπροστά. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΡΜΠΕ", έγραψε ο Πορτογάλος σε greeklish παρακαλώ! O νεοαποκτηθείς παίκτης του τριφυλλιού ανταπέδωσε λέγοντας στον Γκονσάλβες: "Σ' ευχαριστώ πολύ κόουτς! Τα καλύτερα για σένα!".

Το μήνυμα του προπονητή του Κουρμπέλη στη Νέων του Αστέρα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κουρμπέλης και επίσημα στον Παναθηναϊκό
Δημήτρης Κουρμπέλης: Ένα παιδί μετράει... το άστρο του Αστέρα!
Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και ανακοινώνεται ο Κουρμπέλης
Τα "χρυσά" deals του Αστέρα: Τους πήρε 80.000€, τους έδωσε 7,5 εκατομμύρια
Μποροβήλος: "Ο Κουρμπέλης δόθηκε με 700.000 ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ