ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μεγάλο παιχνίδι των Μπεργκ και Μόλινς στη Σουηδία U21

Το μεγάλο παιχνίδι των Μπεργκ και Μόλινς στη Σουηδία U21

Διαβάστε στο Sport24.gr πως ο Μάρκους Μπεργκ και ο Γκιγιέρμο Μόλινς σημάδεψαν την παρουσία της Σουηδίας U21 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 που διοργανώθηκε στην πατρίδα τους. (VIDEOS)

Όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3, o Παναθηναϊκός θα κινηθεί σουηδικά για την ενίσχυση της επίθεσης του. Η πρώτη επιλογή είναι ο 29χρονος Γκιγιέρμο Μόλινς, Ουρουγουανός με σουηδική υπηκοότητα και θα έρθει για να κλείσει τη συμφωνία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο Γκιγιέρμο Μόλινς - εφόσον οι ιατρικές εξετάσεις έχουν καλά αποτελέσματα - θα συναντήσει στον Παναθηναϊκό τον Μάρκους Μπεργκ. Οι δύο ποδοσφαιριστές γνωρίζονται και έχουν ένα παιχνίδι στο παρελθόν, που λειτουργεί ως κοινό σημείο αναφοράς...

Ο Μπεργκ και ο Μόλινς ήταν μέλη της Σουηδίας Κ21, που παρατάχθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 που διοργανώθηκε το 2009 στη σκανδιναβική χώρα. Η Εθνική τους ομάδα είχε εξαιρετικό ρόστερ και ως οικοδέσποινα, προσδοκούσε σε μία ανταγωνιστική παρουσία.

Το μεγάλο παιχνίδι των Μπεργκ και Μόλινς στη Σουηδία U21

Φυσικά, δεν άρχισαν τη διοργάνωση από την ίδια αφετηρία. Ο Μπεργκ ήταν ο σταρ και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 7 γκολ σε 4 παιχνίδια, ενώ ο Μόλινς έπαιξε σε 2 ματς, ως αλλαγή. Για την ιστορία, οι δύο ήταν συμπαίκτες με τους πρώην "πράσινους" Εμίρ Μπαϊράμι και Ματίας Μπιάρσμιρ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνδέθηκαν στον ημιτελικό της διοργάνωσης, στον οποίο η Σουηδία αποκλείστηκε από την Αγγλία με 4-5 στα πέναλτι, μετά από την ισοπαλία 3-3. Η Αγγλία ήταν σαρωτική στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 3-0. Στην ανάπαυλα, ο Μόλινς μπήκε στο ματς και ηγήθηκε της "αντεπίθεσης" μαζί με τον Μπεργκ.

Ο Μόλινς με μία εξαιρετική ενέργεια και σέντρα από δεξιά βρήκε τον Μπεργκ στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος μείωσε σε 3-1, ο Τοϊβόνεν με εκτέλεση φάουλ σκόραρε το 3-2 και έπειτα, ο Μόλινς με νέα σέντρα από δεξιά, σημάδεψε τον Όλσεν ο οποίος με κοντινή κεφαλιά γύρισε τη μπάλα στον Μπεργκ και αυτός ισοφάρισε!

Ωστόσο, οι δύο παίκτες οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην ισοφάριση, ήταν οι μοιραίοι στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Μπεργκ αστόχησε στο πρώτο (απέκρουσε ο Χαρτ) και ο Μόλινς στο έκτο (σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι), που ήταν το τελευταίο και κόστισε στη Σουηδία Κ21 την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ