ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Λαγού στον Πέτριτς

Το "ευχαριστώ" του Λαγού στον Πέτριτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Λαγός και ο Σταμάτης Γαρρής αναφέρθηκαν στην απόφαση του Μλάντεν Πέτριτς να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Μλάντεν Πέτριτς θα παρουσιαστεί για τελευταία φορά στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με τη φόρμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αφού έλαβε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, σε μήνυμα που ανάρτησε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Favebook, σχολίασε για τον Κροάτη επιθετικό:

" Ήταν μεγάλη υπόθεση που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μλάντεν Πέτριτς. Υπόδειγμα επαγγελματία, χαρακτήρας εξαιρετικά σπάνιος για ποδοσφαιριστή με τέτοιο «βαρύ» βιογραφικό, ποδοσφαιρικό μυαλό - «ξυράφι», με το βλέμμα πάντα στο ομαδικό καλό. Για την ποδοσφαιρική του αξία «μιλούν» τα έργα του. Έδωσε μια νίκη που σήμαινε πάρα πολλά την περυσινή σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό. Έβαλε γκολ - ποίημα κόντρα στην Αϊντχόφεν.

«Σφράγισε» την πρωτιά στα play offs την πρώτη του σεζόν στην ομάδα με το γκολ επί του ΠΑΟΚ. Έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιαννινα στο Κύπελλο φέτος. Μα πάνω απ' όλα έδωσε πάντα το 100% των δυνάμεών του. Ο Μλάντεν είναι μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Και από τους ανθρώπους που στο μέλλον θα ξαναβρούμε μπροστά μας. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από όλους μας".

Ένας από τους παίκτες ο οποίος διατηρεί στενή σχέση με τον Πέτριτς είναι ο Τάσος Λαγός. Οι δύο άνδρες συνδέονται με φιλία και ο Λαγός ανέβασε στο Instagram ένα κολάζ με τέσσερις κοινές φωτογραφίες τους και με τη λεζάντα:

"Παππούλη, σε ευχαριστώ για όλα. Ένας φανταστικός παίκτης, αλλά ακόμη περισσότερο ένας καταπληκτικόςφίλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Pappouli thank u for everything! A fantastic player but even more an amazing Friend!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tasos Lagos (@tasoslagos8) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ