ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το αντίο του "Σίφο" και ο πανηγυρισμός των Στιλ, Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

Το αντίο του "Σίφο" και ο πανηγυρισμός των Στιλ, Πέτριτς στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των social media ενώ οι Λουκ Στιλ και Μλάντεν Πέτριτς πανηγύρισαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Τα social media επέλεξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για να γιορτάσουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Όπως έκανε και ο Σωτήρης Νίνης μετά το τέλος του αγώνα έτσι και οι Λουκ Στιλ και Μλάντεν Πέτριτς έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες τους για την προσπάθεια τους.

Από την άλλη Γκόρντον Σίλντενφελντ ο οποίος θα προπονηθεί την Δευτέρα για τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό αποχαιρέτησε τους πράσινους μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Ο Στιλ αφού έπεσαν τα φώτα στην Λεωφόρο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και έβγαλε φωτογραφία με τον πατέρα του και με το ποστάρισμα του αναφέρθηκε στην εικόνα των πράσινων κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και στην παρουσία του κόσμου.

Από την πλευρά του ο Πέτριτς ανέβασε μια φωτογραφία με την βαθμολογία των πλέι οφ ενώ ο Σίλντενφελντ χρησιμοποίησε την ίδια φωτογραφία με τον Σωτήρη Νίνη μέσα από τα αποδυτήρια.

Στιλ: "Καταπληκτική ατμόσφαιρα απόψε το μέρος ήταν... ροκ. Η δουλειά έγινε, κερδίσαμε τα πλέι οφ χωρίς να δεχτούμε γκολ και βρισκόμαστε στην κορυφή. Ο κ. Στιλ ήρθε για το παιχνίδι. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο κύριος λόγος για όσα έχω πετύχει στην ζωή μου".

Σίλντενφελντ: "Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον καταπληκτικό χρόνο στην Αθήνα. Η ζωή με πηγαίνει σε ένα άλλο μέρος. Κάναμε την δουλειά μας ΜΠΡΑΒΟ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που στήριζαν την ομάδα μας".

Πέτριτς: "Αυτό είναι. Ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι... υπέροχη υποστήριξη και υπέροχο αποτέλεσμα".

Thats it!!! Another great game... great support and great result!!!#clqualification #pao #pamepao #gate13

Posted by Mladen Petrić on Κυριακή, 31 Μαΐου 2015
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ