ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το 24ωρο του Γενς Βέμερ του Παναθηναϊκού στην Αθήνα

Το 24ωρο του Γενς Βέμερ του Παναθηναϊκού στην Αθήνα
INTIME SPORTS

Ο Γενς Βέμερ θα βρεθεί την Πέμπτη (28/5) το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ψάχνει για σπίτι ο Λουντ που ίσως μείνει μέχρι την Κυριακή. Έως το τέλος της εβδομάδας έρχεται ο Εσιέν.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (27/5) ο Γενς Βέμερ με τον Γερμανό δεξιοπόδαρο οπισθοφύλακα να πατάει το πόδι του επί ελληνικού εδάφους λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής συνοδευόμενος από την σύντροφο του ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας καθώς δεν είχε την τύχη να επισκεφθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν την Ελλάδα. Για αυτό το λόγο και ίσως ακόμα και αν ολοκληρωθεί και την Πέμπτη η μεταγραφή μείνει από τώρα λίγο παραπάνω στην Αθήνα προκειμένου να βρει απευθείας σπίτι, να κάνει και κάποιες μέρες διακοπών και εν συνεχεία να επιστρέψει στην Γερμανία.

Το σίγουρο είναι πως από το αεροδρόμιο βρέθηκε απευθείας στο ξενοδοχείο του. Και αυτό γιατί είχε εκφράσει την επιθυμία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για να έχει ακόμη μια εικόνα από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Μετά τη λήξη του αγώνα όμως όπως είναι φυσικό έκανε και την πρώτη νυχτερινή του βόλτα στην Αθήνα μαζί με την σύντροφο του και τους εκπροσώπους του καθώς πήγε να φάει σε ένα καλό ρεστοράν και εν συνεχεία έκανε κάποιες βόλτες στο κέντρο της πόλης.

Το 24ωρο του Γενς Βέμερ του Παναθηναϊκού στην Αθήνα
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη το πρωί ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στο "Γ. Καλαφάτης" για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ από το επιτελείο των πράσινων και εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Κηφισιά προκειμένου να συναντηθεί με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο.

Εκεί θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές στο τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Γερμανός. Μάλιστα αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται ακόμα και την Πέμπτη να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από πλευράς τριφυλλιού για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Ψάχνει σπίτι στην Αθήνα ο Λουντ

Εν τω μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από την Τρίτη και ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φιλανδός άσος όπως είχε προαναγγείλει βρίσκεται ξανά στην χώρα μας μέσα σε λίγες μέρες προκειμένου να βρει σπίτι και να ετοιμάσει την μόνιμη εγκατάσταση του. Ο ίδιος θα τσεκάρει κάποια σπίτια που θα του προτείνουν οι πράσινοι στα Νότια Προάστια και θα επιλέξει το ιδανικό για αυτόν και την σύντροφο του.

Θα πρέπει να δούμε τι θα αποφασίσει το προπονητικό τιμ για τον Λουντ σε ότι έχει να κάνει με την εκγύμναση του. Αν δηλαδή θα τον βάλει στις προπονήσεις της ομάδας ή έστω και μόνο του τις επόμενες μέρες ή αν θα τον αφήσουν ελεύθερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Η διαφορά στην αντιμετώπιση του 22χρονου Φιλανδού έχει να κάνει με το γεγονός πως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Λουντ ήταν σε φουλ αγωνιστική δράση και στο τριφύλλι θα πρέπει να προσέξουν τη διαχείριση του.

Επόμενη άφιξη ο Εσιέν

Ο Γενς Βέμερ πρόλαβε τον Μάικλ Εσιέν σε ότι έχει να κάνει με την άφιξη του στην Αθήνα καθώς ο Γερμανός ήρθε την Τετάρτη το απόγευμα στην χώρα μας αλλά όπως όλα δείχνουν ο Γκανέζος σταρ θα είναι αυτός που θα τον ακολουθήσει το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο με ποιο πιθανή μέρα άφιξης πλέον το Σάββατο.

Ο 32χρονος μέσος αναμένεται και αυτός στην χώρα μας προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του καθώς στον Παναθηναϊκό θα τον περάσουν από εξονυχιστικά ιατρικά τεστ προκειμένου να σιγουρευτούν ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και μπορεί να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του τριφυλλιού τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε για τον Εσιέν οι πράσινοι θα κάνουν μια υπέρβαση των οικονομικών τους δεδομένων και θέλουν να είναι 100% σίγουροι ότι τα λεφτά που θα δώσουν θα αξίζουν τον κόπο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ