ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι γίνεται με τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Τι γίνεται με τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει ένα λαμπρό "αύριο", όμως το σήμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι γεμάτο χρέη του "χθες". Δύσκολα θα τα καλύψει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει για την ομάδα ποδοσφαίρου "προορίζονται για το αύριο και όχι για το χθες". Μάλιστα, συμπληρώνεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει σκοπό να αναλάβει "χρέη από το παρελθόν".

Σίγουρα, αυτό είναι ένα ζήτημα που θα αποσαφηνιστεί στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες αλλά έχει καταστεί σαφές ότι έχει μεγάλη σημασία για τον Γιαννακόπουλο. Διαφορετικά, δεν θα ετίθετο τόσο επίμονα στο τραπέζι εκ μέρους του, ούτε θα ξεκαθαριζόταν με τόση επιμέλεια από τους συνεργάτες του.

Φυσικά, θα ήταν αφελές να ισχυριστεί κάποιος ότι ένας επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προχώρησε στη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για τα χρέη και τα ελλείμματα που την βαραίνουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άλλωστε, σε κάθε ευκαιρία ο Γιάννης Αλαφούζος φέρνει στην επικαιρότητα το ζήτημα του ανοίγματος και ζητά τη συνδρομή οποιουδήποτε το επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα. Συνεπώς, ο Γιαννακόπουλος γνωρίζει την κατάσταση, αλλά έχει και κάτι άλλο στο μυαλό και για αυτό δείχνει αυτή την επιμονή.

Εννοείται πως η απαίτηση του να λάβει τα οικονομικά στοιχεία προκειμένου να τα μελετήσει είναι λογική, δικαιολογημένη και επιβάλλεται να ικανοποιηθεί. Δεν νοείται να έχει τη διάθεση να χρηματοδοτήσει με πολλά εκατομμύρια ευρώ μία εταιρία και να μην του επιτραπεί η πρόσβαση στα δεδομένα της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από εκεί και πέρα, περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά τη συνάντηση του Αλαφούζου και του Γιαννακόπουλου, όπου ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα καταθέσει στον πρόεδρο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" την πρόταση του και θα θέσει συγκεκριμένα θέματα προς διαπραγμάτευση.

Γιαννακόπουλος: Στο τέλος της εβδομάδας

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Nova Σπορ Fm επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αυτός τόνισε ότι " Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο". Πρακτικά, τους παρέπεμψε στη συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο, από την οποία θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η έκβαση του ενδιαφέροντος του.

Περιμένει ο Αλαφούζος

Όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννης Αλαφούζος θα συζητήσει άνευ όρων και προϋποθέσεων με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και θα του παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση. Θα επιτρέψει στους συνεργάτες του να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία και θα θέσει στη διάθεση του κάθε σύμβαση και συμβόλαιο που έχει συνάψει η ΠΑΕ επί των ημερών του, ώστε ο Γιαννακόπουλος να έχει πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που μπορεί να κάνει προς το παρόν είναι να περιμένει την κλήση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και να ακούσει τις προτάσεις του στη συνάντηση που θα έχουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ