ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι είχε ζητήσει ο Παναθηναϊκός: "Κεκλεισμένων ή ματαίωση!"

Τι είχε ζητήσει ο Παναθηναϊκός: "Κεκλεισμένων ή ματαίωση!"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε με την ένδειξη “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ” στις 16:11 της προηγούμενης Κυριακής προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τη ΓΑΔΑ, τη ΔΕΑΒ, τον Σταύρο Κοντονή και τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κων/νο Σιμιτζόγλου.

Την επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς όλους τους αρμόδιους (πρόσωπα και φορείς) όταν της γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, να καθίσει στον πάγκο των Ερυθρόλευκων και όχι σε μπουθ, έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι Πράσινοι. Η επιστολή έχει σταλεί – όπως φαίνεται στο σχετικό φαξ – στις 16:11 το μεσημέρι της Κυριακής.

Αποδεικνύεται πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει το εξής, όπως αναφέρεται στον επίλογο της επιστολής: “Ζητούμε σε περίπτωση που σκοπεύετε να επιτρέψετε στον πρόεδρο του ΟΣΦΠ να παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ταυτόχρονα να προχωρήσετε στις δέουσες ενέργειες για τη ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΑΛΛΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ”.

Στην επιστολή τονίζεται μεταξύ άλλων ότι

α) η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να καθίσει στον πάγκο “είναι πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά και ενέχει προφανείς σκοπιμότητες πρόκλησης, δημιουργεί κρίσιμα ζητήματα ασφαλείας και ομαλής διεξαγωγής της αναμέτρησης”

β) Αν επιτραπεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη να καθίσει στον πάγκο “θεωρούμε ότι δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα”

γ) “Η παρακολούθηση του αγώνα στο καθορισθέν για το σκοπό αυτό booth αποτελει το ενδεδειγμένο και επιβαλλόμενο μέτρο ασφαλείας”.

Δείτε εδώ τις επιστολές

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ