ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την Τρίτη το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Την Τρίτη το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον απολογισμό της φετινής περιόδου και τον σχεδιασμό της επόμενης.

Την Κυριακή το βράδυ πέφτει αγωνιστικά η αυλαία της σεζόν 2011-12 με τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί την έξοδο του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως από την Δευτέρα περιμένει πολύ δουλειά τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα.

Για αυτό και οι πράσινοι δεν θα χάσουν καθόλου χρόνο και την Τρίτη το απόγευμα στις 5.00μ.μ. θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ με θέμα τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώνεται και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Τα μέλη του Δ.Σ. αναμένεται να ενημερωθούν για όλες τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν από την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα έως και τις προτάσεις που θα γίνουν στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Μια συνεδρίαση αρκετά κρίσιμη για το μέλλον του Παναθηναϊκού και από την οποία θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ